Guide: Voks af overlæbe

Guide: Voks af overlæbe

Både mænd og kvinder har hår på kroppen og herunder i ansigtet. For kvinder kan det være enormt frustrerende at have selv de mindste dun i ansigtet, og derfor vælger en del at slippe af med uønsket hårvækst i ansigtet ved hjælp af eksempelvis voks. 

Her får du en udførlig guide til, hvordan du benytter voks til overlæben på den mest hensigtsmæssige måde, så du får det absolut bedste resultat. 

Benyt Pearlwax til at vokse overlæben 

Hos Pearlwax har vi udviklet en særligt skånsom voks, der kan benyttes til hårfjerning overalt på kroppen. Voksen kommer som små, hårde perler, som skal varmes op inden brug. 

Vi har brugt lang tid på at finde frem til en formel, som gør, at vores voks ikke klistrer fast til huden, men derimod kun hæfter til hårene. Det er netop dette, der gør, at vores perlevoks er mere skånsom end mange andre former for voks, du finder på markedet. Det gør den ideel at benytte på områder med særligt sensitiv hud, hvorfor det er den oplagte ansigtsvoks. 

For at få et godt resultat med vores voks til ansigtet, kræver det, at du prepper din hud inden og behandler den efter. Derudover skal du naturligvis sørge for at benytte voksen på den helt rigtige måde. Her får du en guide til voksning af overlæben. 

Køb Perlevoks til overlæben

Step 1: Rens huden i ansigtet 

Inden du benytter voks til overlæben, skal du sørge for at rense huden i ansigtet godt og grundigt. Din hud skal være helt fri for makeup og plejeprodukter, og du kan således med fordel bruge en skånsom rensegele eller en antibakteriel sæbe til at fjerne alle rester af pleje- og makeupprodukter. 

Når du skal i gang med at vokse overlæben, skal huden være helt ren og tør. Sørg derfor for ikke at bruge eksempelvis creme på dagen for din voksbehandling. Er din hud fuldkommen ren og tør, bliver det nemmest muligt for voksen at hæfte til hårene på din overlæbe, så alle hårene bliver trukket ud med rod.  

Step 2: Gør voksen klar 

Som nævnt skal vores voks til ansigtet og resten af kroppen varmes op, inden den kan bruges. Når du modtager din voks fra Pearlwax, får du naturligvis en udførlig brugsanvisning med, som forklarer, hvordan du skal varme voksen op. Sørg for at læse brugsanvisningen grundigt, og vær opmærksom på, at voksen når den rette temperatur. 

Start med at skrue din heater op på max, imens voksperlerne smelter. Når perlerne er fuldkommen smeltede, skal du skrue ned, så heateren står cirka midt mellem medium og maksimum varme, hvorefter voksen skal stå cirka 5-10 minutter. Sørg for at røre rundt i voksen undervejs, så du er sikker på, at alle perlerne er smeltet, og at al voksen har den samme temperatur. 

I forbindelse med voksning af overlæben er det særligt vigtigt, at voksen har den rette temperatur. Er din voks til overlæben for varm, risikerer du at få brandmærker, da huden i ansigtet er meget følsom. Er voksen ikke varm nok, opnår du ikke det ønskede resultat. For at teste, om din voks til ansigtet har den rette temperatur, kan du passende teste den af på din håndryg. 

Step 3: Påfør voksen korrekt 

Når du skal fjerne hår i ansigtet, skal du i princippet bære dig ad på samme måde, som hvis du vokser andre områder på kroppen. Du skal således påføre et jævnt, tyndt lag af voks på overlæben ved hjælp af vores påføringspinde. De små påføringspinde er perfekte til voksbehandling i ansigtet. 

Voksen skal påføres med hårenes groretning i ansigtet og gerne i cirkulære bevægelser. Herefter skal voksen have lov til at stivne – det tager cirka 30 sekunder. Når voksen er størknet, skal den hives af i én glidende bevægelse. Voksen skal rykkes af imod hårenes groretning, da du ellers risikerer at knække hårene frem for at hive dem ud med rod. Knækker hårene, får du ikke det samme gode, langtidsholdbare resultat, som du gør, hvis hårene hives ud med rod. 

Step 4: Smertelindring og efterbehandling 

Man kan ikke komme uden om, at voks af overlæben gør en smule ondt, da man netop hiver hårene ud med rod. Dog vil det blive mindre smertefuldt efterhånden, som du har brugt voks på din overlæbe nogle gange. Det skyldes, at hårene vokser blødere og tyndere ud, når du har vokset din overlæbe nogle gange. Når du har fjernet hår eller dun på overlæben flere gange, vil du desuden opleve, at der generelt vokser færre hår ud. Det betyder dels, at du vil være mindre generet af uønsket hårvækst i ansigtet og dels, at det vil gøre mindre og mindre ondt at vokse overlæben. 

Vil du mindske smerten lige efter, du har hevet voksen af overlæben, kan du lægge pres på området med din hånd. Du kan desuden behandle området med en kølende og plejende gel. Vores aloe vera-gel er udviklet specifikt til formålet og giver dig silkeblød hud samtidig med, at den mindsker irritation. 

For at mindske risikoen for irritation er det vigtigt, at du sørger for kun at voksbehandle det samme hudområde én gang. Vores overlæbevoks er effektiv nok til, at du kun behøver behandle en enkelt gang, så længe du sørger for at følge vejledningen grundigt. 

Ja tak, jeg vil gerne have fat i den plejende aloe vera-gel

Eksfoliering og blødgøring sikrer det bedste resultat 

Vil du have det bedste mulige resultat med voks til hårfjerning på overlæben, anbefaler vi, at du sørger for jævnligt at eksfoliere huden i området. Både før og efter voksbehandlingen er det fornuftigt at fjerne døde hudceller, da det er med til at sikre, at voksen effektivt hæfter sig til hårstråene. Sørger du for regelmæssigt at eksfoliere huden, får du desuden et endnu mere langtidsholdbart resultat. 

Ud over at du med fordel kan sørge for at fjerne døde hudceller, når du skal vokse din overlæbe, gælder det også om at holde huden i området sund og smidig ved at benytte fugtgivende creme. Er din hud smidig, vil det gøre mindre ondt at fjerne uønsket hårvækst i ansigtet. Samtidig mindsker du risikoen for hudirritation, hvis din hud generelt er sund og rask. 

Husk dog på, at du – som nævnt – ikke må benytte creme eller andre produkter i ansigtet på dagen, hvor du vokser din overlæbe. Det gør det svært for voksen at sætte sig ordentligt fast omkring hårene. 

Opnå et langtidsholdbart resultat med voks af overlæben 

Mange kvinder er kede af at have hår eller dun på overlæben – særligt hvis hårene er mørke. Ligeledes døjer nogle kvinder med uønsket hårvækst på hagen. Er dette tilfældet, kan du naturligvis også få glæde af vores skånsomme og effektive voks. 

Du kan i princippet fjerne uønsket hårvækst i ansigtet på samme vis, som du kan fjerne hår alle andre steder på kroppen. Du kan altså også gøre brug af for eksempel hårfjerningscreme eller skraber, når du vil fjerne uønsket hårvækst i ansigtet. Benytter du en af disse hårfjerningsmetoder, vil du imidlertid være nødsaget til at fjerne hår eller dun på overlæben – eller andre steder i ansigtet – temmelig ofte. 

Det er forskelligt fra person til person, hvor hurtigt ens hår i ansigtet vokser, men for mange gælder det, at man så småt kan se hårene allerede efter et par dage efter behandlingen. Benytter du skraber eller hårfjerningscreme, skal du altså fjerne hår flere gange om ugen, hvis du vil holde hårene helt væk.

Vokser du din overlæbe, får du et langtidsholdbart resultat. Der kan faktisk gå helt op til halvanden måned, før hårene igen er vokset ud efter en voksbehandling. Desuden vil du opleve, at der vokser færre og færre hår ud, hvorfor du med stor sandsynlighed generelt vil være mindre generet af dine hår eller dun på overlæben, hvis du begynder at voksbehandle området. 

Voks din overlæbe selv, hvis du vil have en billig løsning

Du kan naturligvis vælge at gå til en professionel, når overlæben skal vokses. Det kan imidlertid blive en lidt dyr løsning i længden, og desuden skal du sørge for jævnligt at komme forbi en skønhedssalon for at blive behandlet. Hvis du vokser overlæben hjemme ved dig selv, kan du klare hårfjerningen lige, når det passer dig bedst. 

Ud over det praktiske i at kunne vokse overlæben selv gælder det også, at du kan spare mange penge ved at vælge denne løsning. Vores perlevoks er en både billig og god løsning, hvis du vil vokse overlæben hjemme. 

Hos Pearlwax har vi tilfredshedsgaranti 

Er du på udkig efter den absolut bedste voks til overlæben? Så er du landet det rette sted. Vores voks er mild og skånsom, og samtidig efterlader den din hud hårfri i op til seks uger. Hvad mere kan man bede om? 

Det er naturligvis nemt nok for os at sige, at vores hårfjerningsvoks til overlæben er det bedste valg på markedet. Vi er imidlertid så sikre på, at du vil melde dig enig med os, når først du har afprøvet vores produkt, at vi har 100 % tilfredshedsgaranti. 

Lever vores produkter ikke op til dine forventninger, kan du således blot sende dem tilbage til os, så refunderer vi dine penge. Nemt og ligetil. Vi ønsker, at du skal blive lige så glad for vores voks, som vi selv er, og er vores produkter ikke det helt rette match for dig, skal du derfor naturligvis heller ikke trækkes med dem. 

Vi mener, vi har udviklet den bedste voks til overlæben, men er du ikke enig, er det altså helt fint. Send bare dine produkter tilbage til os, når du har afprøvet dem, hvis ikke de fungerer lige så godt, som du havde håbet på. Du kan læse mere om vores tilfredshedsgaranti lige her

Lad mig afprøve Pearlwax