Sådan bruger du Pearlwax

Få den rette vejledning til at bruge Pearlwax derhjemme. Vi har lavet en guide til dig her hvor du kan se hvordan man bruger Pealwax professionelt derhjemme

Se hvor nemt det er!

Se vores korte video guide, og lær hurtigt hvordan du bruger Pearlwax™.

Køb dit startsæt her
 • Klargøring

 • Behandling

 • Efterbehandling

1 af 3

Step 1. - Klargøring

Skru herefter ned for temperaturen på din heater, så den står et sted mellem max og medium og lad voksen stå i yderligere 5-10 minutter.

Du kan med fordel røre rundt i voksen undervejs. Når du skal påføre voksen, er det afgørende for resultatet, at den har den rette temperatur. Du kan tjekke voksens temperatur ved forsigtigt at påføre en smule på din håndryg.

Kom igang med voksning

Step 2. - Behandling

Vi anbefaler, at voksen påføres langs hårets groretning. Vent ca. 30 sekunder eller indtil voksen er fuldkommen størknet. Du kan med fordel bruge vores påføringspinde, til at påføre den varme voks.

Når voksen er størknet, riv så voksen af i én hurtig og ensformig bevægelse. Voksen rives af mod hårets groretning, imens huden omkring holdes stram af din anden hånd.

Se vores FAQ

Step 3. - Efterbehandling

Du kan med fordel efterbehandle din hud med en god fugtighedscreme eller en beroligende creme, som f.eks. Aloe Vera Gel.

Er du førstegangsbruger af Pearlwax™, er det normalt, at din hud bliver irriteret, da dine hårsække sidder meget dybt ved første behandling. Her kan en Aloe Vera Gel hjælpe.

Køb vores aloe vera
1 af 4
 • Tips & Tricks

  Temperatur

  Det absolut vigtigste kriterium for en vellykket voksbehandling er at finde den rigtige temperatur. Den rigtige arbejdstemperatur ligger omkring 40-45 °C. Denne temperatur finder du ved først at varme voksperlerne op på din heaters maxtemperatur for derefter at skrue ned for temperaturen, så den står ca. midt imellem max og medium. Lad voksen stå på denne temperatur i 5-10 minutter, før du påfører den. Hvis voksen ikke er varm nok, vil den lægge sig oven på hårene, istedet for at tage fat omkring hårene. Oplever du, at voksen ikke får alle hårene med, så er det i 9 ud af 10 tilfælde fordi, voksen ikke er varm nok. Sørg dog altid for, at voksen ikke er så varm, at du brænder dig! En god tommelfingerregel kan være at voksen skal have en flydende konsistents, men ikke flyde af vores påføringspinde, det vil nemlig betyde at voksen er for varm.

  Rengøring

  Det er ikke nødvendigt at rengøre heateren efter brug hver gang. Har du voks i overskud, kan dette sagtens varmes op næste gang, du skal bruge Pearlwax™ , og derfor kan du altså blot lade det overskydende voks blive i heateren og varme den op igen næste gang, du skal bruge den. Dog anbefaler vi, at du efter 2-3 gange rengør heateren. Dette kan gøres med varmt vand, mild sprit og en blød børste. For at undgå bakterier, anbefaler vi i øvrigt, at du har låg på heateren under opvarmning, nedkøling og opbevaring.

Om produktet

Pearlwax er specielt udviklet således, at voksen i modsætning til blød voks ikke klæber til huden, men i stedet kun til hårene. Dette resulterer i et flottere og mere holdbart resultat, og du sparer desuden din hud for megen slid. Derudover fjerner Pearlwax™ dine hår ved roden, hvilket sikrer en længere hårfri periode.

Pearlwax™ kan bruges af alle hudtyper, da voksen er skånsom mod huden. Det betyder, at du med Pearlwax undgår små irritationsknopper, skægpest og indgroede hår, som er at forvente med almindelig barbering.

Jo flere gange du vokser, jo færre hår vokser ud igen, og jo finere bliver hårene. Med kan du nyde din bløde, glatte hud i op til fire uger, hvor du efter barbering mærker hårstubbe efter få dage.

Pearlwax er et relativt nyt fænomen, som er blevet populært verden over på grund af spredningen af budskabet via sociale medier, og der er en grund til, at det nye hårfjerningsredskab er et hit – prøv det selv!

Se vores FAQ

Rensning af Heater

Vi har vores Premium Heater gjort det nemt at fjerne voks din heater. Tjek vores video for at se, hvordan det gøres enkelt og hurtigt.

Se vores heater