Fjern hår på maven med perlevoks

Fjern hår på maven med perlevoks

Gør mavehår dig pinligt berørt på alle de forkerte tidspunkter? Fjern håret sikkert og nemt og få en glat mave i flere uger. Det er altid bedst at søge professionel hjælp, men hvis du har mod på det, kan du uden besvær selv fjerne hårene i hjemmets trygge rammer.

1. Køb en Pearlwax Startpakke

Køb en startpakke fra Pearlwax og få alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med din voksbehandling.

Køb Pearlwax Startpakke Deluxe her

2. Hav langt nok hår, men ikke for meget

Hårene skal være omkring 3-5 mm lange. Er de længere end det, anbefaler vi at du trimmer dem inden. Brug helst en maskine, men en saks er også en mulighed bemærk dog at hårene nemt kan komme til variere for meget i længden. Hvis hårene er for korte, kan voksen have svært ved at klæbe sig fast.

3. sikrer dig at din mave er ren

Vask din mave godt med varmt vand og en parfumefri sæbe. Du kan sagtens bruge en ansigtssæbe til at rengøre det ønskede område.

4. Påfør voksen

Påfør et jævnt fordelt lag af voksen i samme retning som hårene ved brug af påføringspinden. Du behøver ikke påføre et voldsomt tykt lag, et tyndt lag er tilstrækkeligt.

5. fjern voksen

Tag fat i enden af den påførte voks der ikke hænger fast på hårene. Hold huden stram med en hånd og hiv voksen af med den anden i retning mod hårene i en hurtig bevægelse. 

Hiv ikke opad, det kan medføre mærker og overbelastning af huden. Hiv voksen af i en 45 graders vinkel. Pres hånden ned på din mave der hvor du lige har fjernet voksen, det hjælper med at nedsætte smerten.

6. brug en pincet til det overskydende hår

At påføre voks på et område der lige er blevet vokset kan medføre irritation, rifter og mærker. Undgå steder du allerede har vokset.

7. Plej huden

Smør en creme eller aloe vera baseret gel på huden. Vi anbefaler denne:

Dette er perfekt til at nedkøle huden og sørger for at du ikke får indgroede hår.

8. Du er færdig

Og stadig i live!

Se alle vores pakkeløsninger her

Tips

test temperaturen på voksen inden ved at påføre et lille lag på indersiden af dit håndled. Voks der er for varmt brænder og voks der er for kold er svær at smøre ud. Voksen skal have samme konsistens som honning.

Forberedelse er mindst lige så vigtig som selve behandlingen. Sikrer dig at alt du bruger til voksningen er rent – inklusiv dine hænder. At bruge handsker er mere renligt. Når du er færdig, skal du undgå at røre ved det nyvoksede område da det kan medføre unødvendige bakterier.

Voksbehandling kan medføre røde prikker, indgroede hår og irriteret hud. Læs mere om hvordan du undgår dette her: Vores komplette guide til voksbehandling.