100% tilfredshedsgaranti

Voksbehandling til hele kroppen - Perlevoks fra Pearlwax.dk

Er vi enige, når jeg siger...

... at det næsten er umuligt at få en voksbehandling til ikke at gøre super nas?

Men er det smerten værd?

Jeg vil gerne fortælle dig, hvorfor at voksbehandlinger er den rette vej at gå, når det kommer til behandlinger omkring hårfjerning.

 

Hvorfor Pearlwax som voksbehandling?

Det er ingen hemmelighed, at voksbehandlinger kan være pænt smertefulde – særligt den brasilianske slags.

Det alene er desværre grund til, at mange fravælger denne effektive hårfjerningsmetode, der i virkeligheden giver langt bedre resultater end dens alternativer.

Teamet bag Pearlwax.dk er stor tilhænger af voksbehandlingernes holdbare resultater og mildere (sammenlignet med barbering) virkning på huden, men vi er aboslut ikke tilhængere af den smerte, som plejede at høre voksbehandlingerne til.


Pearlwax™ er den perfekte kombination mellem en mere smertefri behandling og langvarige, solide resultater hvad angår hårfjerning.

Desuden er Pearlwax™ langt mildere mod huden end både barbering og almindelig voks, hvilket giver den et synligt sundere udtryk.

 

voksbehandlingenes resultater

 

 

Hvorfor gør Pearlwax™ mindre ondt?

Pearlwax™ er et forholdsvist nyt og mindre smertefuldt alternativ til den almindelige voks.

Pearlwax™ er produceret således, at voksen kun klæber til hårene stedet for at klæbe til både hud og hår, som andet voks ofte gør. 

Det vil sige, at smerten afgrænses til nerverne omkring hårsækkene og reduceres på den måde fra også at omfatte huden omkring hårene.

Med Pearlwax™ beskyttes huden samtidig med, at hårene fjernes og det er en kombination, de fleste kan glæde sig over.

 


For dig med en lav smertetærskel

Hvis du er blevet skræmt væk af en smertefuld voksbehandling, kan det give god mening at gentage forsøget med Pearlwax™, som giver en mindre smertefuld behandling sammenlignet med almindelig voks.

Vi bag Pearlwax.dk søger at give vores voksbrugere den allerbedste oplevelse muligt. Det betyder, at vi har sat os ind i, præcist hvad det er, der gør, at voksbehandlinger kan være smertefulde, og hvad vi kan gøre for at reducere smerteniveauet til et minimum.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du kan give dig selv det bedste udgangspunkt for at få en smertefri oplevelse med Pearlwax™ – disse tips virker selvfølgelig bedst med Pearlwax™, men kan også bruges med almindelig voks.

 

Gør det jævnligt

Mens mange tror, at voksbehandlinger giver større hårvækst, er sandheden faktisk det modsatte. Det betyder, at du kan forebygge smertefulde behandlinger ved at vokse jævnligt.

Jo flere gange du har gjort det, jo færre hår vil der være at fjerne – win! Hvis du går fra at bruge almindelig voks til Pearlwax™, vil du allerede opleve en væsentlig smertereduktion første gang, du prøver.

 

Bedøvende creme

Hvis du har meget sart hud og en lav smertetærskel, kan det hjælpe at bruge en bedøvende creme forud for behandlingen.

Bedøvende creme til formålet kan købes i håndkøb på apoteket. Det skal dog nævnes, at smerte er kroppens måde at signalere til dig, hvornår du skal holde igen eller stoppe helt med behandlingen.

Den bedøvende creme svækker denne kommunikation mellem dig og din krop, og det kan være farligt, hvis du ikke er opmærksom på, hvad der sker.

Hvis du bruger bedøvende creme er det særligt vigtigt, at du tester voksens temperatur på et område, som ikke er bedøvet, inden du går i gang.

Hvis du bruger voksen, mens den er for varm, og du samtidig er bedøvet, kan du risikere at brænde dig slemt.

Vær forsigtig!

Billede brug i forbindelse med næste smertefri voksbehandling Forbered huden

Alle med hovedet indenfor dermatologi vil fortælle dig, at en eksfoliering fjerner dine døde hudceller, renser huden og efterlader den mere modtagelig overfor hudplejeprodukter, men vidste du, at en eksfoliering også kan hjælpe dig i forhold til voksbehandlinger?

Ved eksfoliering bliver hårene gjort fri af huden, og det betyder, at indgroede hår og delvist indgroede hår kommer til syne.

Resultatet er, at voksen kan få fat i disse hår og fjerne dem med det samme, hvilket sparer dig for smertefulde minutter med pincetten efterfølgende.

Du kan passende udnytte situationen til at bruge din yndlings indenfor krops- eller ansigtsskrub.

 

Styr udenom din cyklus

Hvis du er en mand, kan du godt springe videre til næste afsnit, men vi oplever, at de fleste af vores voksbrugere er stærke, seje kvinder, og vi elsker det!

Dog har kvinderne en månedlig cyklus, hvor hormonerne lever deres eget liv, og det gør ofte, at kroppen er mere sensitiv overfor smerte.

Det er derfor en god idé at undgå at vokse lige før og under sin cyklus, da det kan blive en mere smertefuld behandling i denne periode.

 

Skin-tight!

Selvom skinny jeans er et hit, er det ikke det, vi snakker om her.

De fleste ved, at det kan reducere smerten, hvis man trykker ned på området, der er blevet vokset lige efter behandlingen, men vidste du, at du kan mindske smerten ved at holde huden stram, mens du river voksen af?

Træk huden stram med den ene hånd og riv voksen af med den anden. Med fleksibel voks som Pearlwax™ virker dette tip allerbedst. 

 

Hvilken retning?

Hårene på din overlæbe og dine armhuler vokser faktisk i to retninger, så du skal behandle disse i to faser.

Til armhulerne anbefales det at påføre voks opad på den øverste halvdel og trække nedad væk fra hårvæksten – det modsatte gælder for den nederste halvdel.

Samme tip kan bruges på overlæben og kan spare dig fra adskillelige mislykkede, smertefulde forsøg.

 

Efterbehandling

Lider du af øm hud efter voksbehandlinger?

Brug en gel med aloe vera eller kamille til at efterbehandle de områder, som du har vokset. Disse ingredienser er kendte for at have en helende og beroligende effekt på huden.

Undgå alle hudplejeprodukter med skrappe kemikalier og parfume – disse er et aboslut nogo og kan give anledning til meget mere smerte end nødvendigt.

 

Pearlwax.dk er udbydere af den mindst smertefulde type af voks nogensinde. Pearlwax er blevet kendt verden over som det bedste alternativ indenfor voks, og vi kunne ikke være mere enige. 

Teamet bag Pearlwax.dk mener, at voksbehandlinger skal gå hurtigt, nemt og så smertefrit som muligt, og vi vil gøre vores for at hjælpe vores voksbrugere til at opnå netop dette.

Copyright © 2017-2020 Pearlwax™