Fri fragt på alle ordre over 399,- 🚚

100% tilfredshedsgaranti
contry selected flag

Returnering

Hvis du fortryder købet, skal varerne returneres til:


Pearlwax

Danmarksvej 30A
Att: Codefort Logistics
8660 Skanderborg

Når du sender en pakke tilbage til os, anbefaler vi, at du vedlægger en besked med dit ordrenummer og skriver, hvad du ønsker at få ud af returneringen – så går ekspeditionen hurtigst.


Du skal returnere din ordre til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at annullere dit køb. Du skal betale de direkte omkostninger ved returforsendelsen af varen. Du bærer risikoen for varen, fra det tidspunkt hvor varen er leveret. Gem derfor postkvitteringen og eventuelt track and trace-nummeret.

Det kan udgøre en værdiforringelse, hvis den originale emballage mangler. Derfor anbefales det, at varen returneres i original emballage, så du kan være sikker på at få alle pengene tilbage.


Hvis varen er blevet prøvet, ud over hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at Nailster kan nægte at refundere alle pengene i henhold til loven om fjernsalg, men vi vil i samarbejde med kunden finde et rimeligt refusionsbeløb. Dette gælder kun, hvis varen ikke har samme værdi som på modtagelsestidspunktet, og Nailster derfor ikke kan sælge varen som ny og til nypris.

Køb returlabel

Ønsker du at returnere dine varer, kan du nu købe en direkte Bring Pakkelabel. Du vil modtage din label på mail, som skal printes og påsættes pakken. Herefter skal du blot indlevere den i en Bring pakkeshop. En returlabel koster 38 kr.

Køb og download returlabel

Returnering af varer

Download returseddel
Pearlwax™ is a Registred Trademark - trademark no. 017878732 - 018243256
Copyright © 2017-2021 Pearlwax™