100% tilfredshedsgaranti

Hårfjerning med Pearlwax.dk og hvorfor du bør vælge voks fremfor barbering

Jeg tror, du vil give mig ret, når jeg siger:

At hårfjerning er blevet lidt af en jungle, og den rigtige løsning kan være svær at finde.

Så kan vi afsløre, at du ikke er alene, og vi vil rigtig gerne give dig et overblik over, hvorfor hårfjerning med voks er en god og holdbar løsning.   

Og selvfølgelig:

Fortælle hvorfor hårfjerning med voks er et rigtig godt alternativ til barberskraberen.

 

Glatbarberet eller delvist glatbarberet?

Hvis du tror, at hårfjerning er en ny tendens, må jeg skuffe dig.

Det viser sig, at kvinder har brugt tid på smertefulde og besværlige hårfjerningsrutiner i rigtig mange år – selvom de tidligere metoder naturligvis var meget mindre højteknologiske end de alternativer, vi har i dag.

Hårfjerningstendenserne har ændret sig langt mere i det sidste århundrede end nogensinde før, og der er utallige af idealer for, hvordan man bør se ud i forhold til kropsbehåring.

Moden ændrer sig hele tiden, og nogle gange er det populært at være naturlig, mens det andre gange er populært at være helt hårfri.


Alligevel ser vi en tilbagevendende tendens, og det er glat, hårfri hud på benene og i armhulerne – særligt for kvinder. 

Hos Pearlwax.dk er vi tilhængere af, at du selv bestemmer hvad, der er rigtigt for dig.

Vi er hverken fortalere for fartstriben eller for au natural armhuler, vi er fortalere for at levere bæredygtige, mere smertefrie og højfunktionelle løsninger til de mennesker, som ønsker at fjerne deres kropsbehåring, delvist eller helt.


 

 


Hvorfor bruge voks til hårfjerning?  

Voks har et seriøst "AV"-rygte. 

Det er en hurtigt og effektiv hårfjerning, og selvom smerten følger med, er smerten resultatet værd.

Fordelene ved voksbehandlingen er nemme at få øje på:

  • Du kan bruge voks OVERALT på kroppen.
  • Resultatet holder meget længere.
  • Med Pearlwax kan du bruge voks i hjemmet, uden en professionel.
  • (Det er en sjov venindeaktivitet)

 

Vi oplever, at vores voksbrugere hovedsagligt er travle, stærke og skønne kvinder med behov for en nem og holdbar løsning til hårfjerning – og den har vi heldigvis.

Selvom mange foretrækker barberingen, fordi den er kendt som det mindst smertefulde alternativ, ser vi, at konverteringsgraden stiger.

Flere og flere kvinder vælger voks, fordi det nu er muligt med Pearlwax at få en voksbehandling, som er næsten smertefri.

Men!

Der er faktisk endnu flere grunde til, at du bør vælge voksen over skraberen. Nedenfor kan du læse om nogle af dem.


Selvom barbering kan virke som det mest effektive alternativ -det er hurtigt, billigt og det kan gøres overalt uden at skabe et stort rod - er voks, når man opvejer alle fordele og ulemper, den bedste løsning på lang sigt.


For det første kan Pearlwax bruges over hele kroppen.


Hårene vokser måske ikke tilbage

Ja, du læste rigtigt! Voks river hårene ud af roden og dette svækker, meget naturligt, hårsækkene. Det betyder, at hårene, som vokser tilbage, er mindre stærke.

Hvis du vokser regelmæssigt, kan dine hår faktisk helt stoppe med at vokse, fordi hårsækkene mister deres funktion på grund af skaden. Selvom det lyder lidt tragisk, er det utroligt befriende ikke at skulle mosle med hårfjerning for tit – det er noget, de fleste drømmer om!

 

Hårene bliver tyndere og behandlingen mindre smertefuld

Når du vokser fremfor at barbere, reducerer du hårvæksten, men du ændrer også hårets struktur. Hårene, der kommer tilbage efter en voksbehandling, er tyndere og mere skrøbelige og gør derfor mindre ondt at fjerne igen.

Win!

Hvis du er fan af smertefrie voksbehandlinger kan du godt glæde dig til at bruge Pearlwax™ – der er en grund til, at produktet har fået en overflod af gode anmeldelser.


 

Langvarige resultater

Barbering fjerner ikke hår, det skærer helt simpelt bare den synlige del af håret væk. Og det er ikke engang helt sandt – særligt på lys hud oplever mange, at man kan se de små prikker, hvor hårene vokser fra.

Hårene er jo meget længere end det, man kan se fra overfladen. De vokser fra hårsække, som ligger dybt inde under huden, og den inderste del af hårene fjernes ikke ved barbering – det er også derfor, at man så hurtigt kan se hårstubbe titte frem igen efter barbering.

Voks fjerner netop hårene ved roden. Derfor tager det meget længere tid for dem at vokse tilbage og blive synlige på overfladen af huden igen – der kan gå op mod tre eller fire uger afhængig af din hårvækst.

 

Glat, blød hud

Som sagt, kan det efter en barbering sagtens forventes, at der er stubbe at mærke allerede dagen efter behandlingen, og det er træls, for så skal man i gang igen…

Denne gentagelse er ikke nogen mild affære for huden, og de fleste oplever synlige mærker og ar efter barbering, hvilket kan være ligeså ubehageligt, som nogen føler, at hårene er i sig selv.

Det endelige resultat efter en voksbehandling er meget glattere, blødere og sundere end ved nogen anden hårfjerningsmetode, fordi hårene fjernes for good (eller i hvert fald for et par uger!).

  

Ikke mere kløe

Kløende ben, armhuler og bikinilinjer er et almindeligt problem for kvinder og mænd allerede fra lige efter behandlingen, for ikke at nævne det helvede, som opstår, når hårene er ved at gro tilbage gennem hudens overflade.

Ved voksbehandlinger kan dette forhindres ved at bruge nærende kvalitetsvoks, der er lavet til forebyggelse af ovennævnte bivirkninger.

Pearlwax™ er et af disse alternativer, da voksen er produceret således, at den klæber mindre til huden og mere til hårene. Resultatet heraf er mindre irriteret hud og mindre risiko for inflammation og kløe.

 

Farvel til rifter og sår

Du kan sige pænt farvel til grimme sår og blodpletter på din hud, når du vælger at konvertere til voks.

Ved barbering kan du komme alvorligt til skade, når bladene er for skarpe, eller hvis du ikke er opmærksom på, hvad du laver.

Selvom voks også kan være farligt, særligt på grund af varmen og de hurtige ryk i huden, vil du hurtigt lære, hvordan du skal gøre for at få de bedste resultater. Med Pearlwax™ er det svært at komme til skade, fordi voksen er fleksibel.

Hvis du ikke føler dig selvsikker nok til at gøre det selv, kan du altid spørge en veninde om hjælp eller gå til en professionel. Du kan også få hjælp til, hvordan du skal gøre ved at se vores videoguides - enten her på siden eller på Youtube.

 

haarfjerningsskema

 

Vi hos Pearlwax.dk er store tilhængere af sund hud med glød og liv, og det kan engangsskraberne desværre aflive totalt.

Vi tager ansvar for vores produkt og de risici, som er forbundet med det og rådgiver dig til at bruge det fornuftigt og forsigtigt. Dog står vi ved, at voks, helt generelt, gør mindre skade på huden på langt sigt, når det anvendes korrekt.

Og så anbefaler vi selvfølgelig, at du prøver kræfter med Pearlwax™, da det er det bedste og sikreste alternativ på markedet, hvad angår brugervenlighed og smerteniveau. 


Copyright © 2017-2020 Pearlwax™