Guide: Voksning i ansigtet

Guide: Voksning i ansigtet

Dit ansigt er også dit visitkort, og et glat ansigt giver både masser af udstråling og selvtillid. Derfor kan uønsket hårvækst i ansigtet være til stor gene for dem, som døjer med dette. At fjerne de uønskede hår kan give et boost til selvtilliden. Med Pearlwax får du en voks til ansigtet, der kan bruges derhjemme, og som giver holdbare resultater, samtidig med at det koster en brøkdel af prisen hos en klinik og er næsten helt smertefrit. Døjer du med uønsket hårvækst i ansigtet? Så bestil dit Pearlwax Startkit allerede i dag, og slip af med hårene på den bedste måde.  

Hvorfor bruge Pearlwax til voksning i ansigtet?

Hos Pearlwax mener vi ikke, at en voksbehandling behøver at være ensbetydende med masser af besvær og smerte. Det behøver heller ikke at koste en bondegård, som det er tilfældet hos mange af klinikkerne. Derfor har vi skabt en mild voks, som både giver dig utroligt holdbare resultater, er langt mere smertefri, end voksbehandlinger før har været, og som samtidig ikke koster en formue. Vores voks er testet og godkendt af dermatologer og er udviklet til følsom hud. Det betyder, at vores voks også sagtens kan bruges til voksning i ansigtet.

Mange bruger blandt andet Pearlwax til at vokse øjenbryn, vokse overlæbe eller andre steder, hvor der er uønsket hår i ansigtet. Fordi Pearlwax er en flydende voks, frem for eksempelvis voksstrips, er det lettere at vokse præcis det område, du ønsker, med langt større præcision end ved strips. De tilhørende påføringspinde kommer i flere størrelser, hvor de mindste pinde er optimale til en præcis voksning af øjenbryn med mere. 

Der er rigtig mange fordele ved at bruge Pearlwax til voksning i ansigtet og alle andre steder på kroppen for den sags skyld. Pearlwax-produkterne er nemlig fremstillet til brug på hele kroppen. De største fordele ved vores voks er:

  • Holdbare resultater: Vær fri for uønsket hår i op til 4-6 uger.

  • Smertefri voks: Vores voks er så skånsom som muligt for at mindske smerten ved voksning i ansigtet.

  • Billig voksbehandling: Pearlwax giver alle de gode resultater ved voksbehandling, uden at det koster dig en formue. 

Holdbare resultater med voks til ansigtet

Når du fjerner hår ved barbering, vokser hårene typisk ud efter 1-2 dage. De kommer som regel ud grove og mørke og kan derfor klø og give huden en fornemmelse af at ”stikke”. Det er de færreste, som er interesseret i dette resultat. Derfor findes der heldigvis voksbehandlinger.

Når du fjerner dine uønskede hår med voks, river du i stedet hårene ud ved roden. Det betyder, at dine hår først vokser ud igen efter flere uger, og du beholder derfor den bløde fornemmelse af hårfri hud i meget længere tid. Endnu er fordel er, at de hår, som kommer ud, med tiden vil komme ud med længere mellemrum, og samtidig vil hårene være både tyndere, blødere og lysere. Kommer du derfor ind i en god rutine med regelmæssig voksning i ansigtet, vil du opleve, at dine resultater bliver bedre og bedre – og også langt mere holdbare. Med tiden vil nogle hår endda helt stoppe med at vokse.  

Smertefri voksbehandling, man kan betale sig fra

Har du tidligere prøvet en voksbehandling, eksempelvis hos en klinik, kan du risikere at være skræmt af smerten ved en voksbehandling. Det forstår vi godt, for voks har i lang tid været en smertefuld proces. Netop derfor har vi udviklet en voks, som giver minimum smerte ved behandling. Det skyldes, at Pearlwax kun klæber sig til hårene i stedet for også at klæbe sig til huden som ved mange andre vokstyper. Derfor afgrænses smerter til nerverne omkring hårsækkene. 

Det betyder ikke, at det er 100 % smertefrit – i hvert fald ikke den første gang. Men det betyder, at jo flere gange du fjerner hårene med voks, jo mindre ondt vil det gøre hver gang. Fordi hårene kommer ud finere, bliver de dermed hele tiden lettere at fjerne. 

Med alle de fordele lyder Pearlwax måske som et dyrere alternativ – men det modsatte er faktisk tilfældet. Pearlwax er nemlig en voksbehandling, der er til at betale sig fra. Samtidig kan du gøre det hele hjemme i din egen stue, lige når det passer dig. Du kan for eksempel gøre det til en lidt sjov og hyggelig ting med din veninde. Køber I Pearlwax Venindepakken, kommer I hurtigt i gang med jeres voksning i ansigtet sammen.

Få de bedste voksresultater ved korrekt anvendelse

Selvom en voksbehandling helt naturligt har mange fordele, kan du også hjælpe din hud på vej og dermed få de absolut bedste resultater. Det gør du ved at forberede huden i ansigtet på voksbehandlingen, bruge voksen korrekt og efterfølgende give din hud den efterbehandling, den har brug for. Når du skal bruge voks i ansigtet, er der fem trin, som du bør huske:

  1. - Rens din hud

  2. - Klargør din heater og voks korrekt

  3. - Påfør og fjern voksen optimalt

  4. - Lindr smerten bedst muligt

  5. - Exfolier og fugt grundigt.

Rens din hud

Inden du går i gang med voksbehandling i ansigtet, er det vigtigt, at du renser din hud i ansigtet grundigt. Særligt på de områder, hvor du skal vokses. Du må ikke komme creme eller andet på huden efterfølgende. Huden skal være helt ren og tør, for at voksen bedst muligt kan få fat i hårene. 

Klargør voksen

Når du modtager dit Pearlwax Kit, kommer det sammen med en udførlig vejledning til, hvordan du opvarmer og efterfølgende benytter voksen. Sørg for at læse den grundigt igennem inden brug. Når du vokser i ansigtet, er det særligt vigtigt, at du er opmærksom på voksens temperatur. Huden i ansigtet er nemlig meget følsom over for brandmærker. Et godt tip er at tjekke voksens temperatur på håndleddet inden brug. 

Påfør korrekt

Voks i ansigtet fungerer på samme måde som på resten af kroppen. Påfør et tyndt og jævnt lag voks på det ønskede område. Voksen skal påføres med hårenes retning. Lad det tørre i omkring 30 sekunder, og riv derefter voksen af i én hurtig bevægelse. Ryk voksen af mod hårenes groretning. River du med hårene, risikerer du at brække dem frem for at fjerne hårene helt, og det giver altså ikke det samme gode resultat.

Lindr smerten

Ønsker du at lindre smerten yderligere, kan du lægge tryk på det voksede område med hånden, straks efter at du har revet voksen af. Derudover bør du så vidt muligt ikke vokse mere end én gang samme sted, da det kan forårsage unødvendig skade på huden. Sørger du for at påføre voksen korrekt og grundigt, vil det ikke være nødvendigt at vokse mere end én gang.

Exfolier og fugt

For at forberede din hud bedst muligt på voksning i ansigtet bør du exfoliere din hud jævnligt. Særligt i dagene både før og efter en voksbehandling. Det gør, at ansigtet bliver glattere, og hårene bliver lettere at fange med voks, fordi det øverste lag døde hudceller bliver fjernet. I sidste ende vil regelmæssig exfoliering sikre dig et resultat, som holder i længere tid. 

Desuden bør din hud også være godt fugtet. Det gælder sådan set hele tiden, også i perioden mellem to voksbehandlinger. En tør hud vil nemlig have større risiko for at blive irriteret af en voksbehandling. Du må dog ikke komme creme på huden lige inden voksning, da det gør det svært for voksen at få fat i hårene. Efter en voksbehandling i ansigtet bør du derimod komme en mild, fugtgivende og lindrende creme på huden. Gerne med indhold af aloe vera eller kamille, som virker afslappende på huden. 

Prøv Pearlwax-voks til ansigtet i dag: Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Hos Pearlwax er vi kæmpe tilhængere af alle de mange fordele ved voksbehandlinger. Til gengæld mener vi hverken, at det bør gøre ondt eller koste det hvide ud af øjnene. Derfor har vi skabt en mild voks, som både giver dig utroligt holdbare resultater, er langt mere smertefri, end voksbehandlinger har været før, og samtidig ikke koster en formue. Lyder det for godt til at være sandt? Vi er så sikre på, at du vil elske vores voks, at vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du imod al forventning ikke bliver tilfreds med dine produkter, kan du blot sende dem tilbage til os og få dine penge retur – også selvom du har taget dem i brug.

Bestil i dag, og start din gode voksrutine i ansigtet

Hos Pearlwax er vores kunders tilfredshed det absolut vigtigste. Har du besluttet dig for at starte en god rutine med voksning i ansigtet, ved vi godt, at du gerne vil i gang med det samme. Derfor bestræber vi os på at levere din pakke inden for 1-2 hverdage.

Har du yderligere spørgsmål til vores produkter eller til din levering, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@pearlwax.dk. Vi besvarer så vidt muligt mails inden for 24 timer i hverdagene, og vi glæder os til at høre fra dig.