Er du på udkig efter en Pearlwax-rabatkode?

Er du på udkig efter en Pearlwax-rabatkode?

Har du sat jagten ind efter en Pearlwax-rabatkode? Og kunne du godt tænke dig at gøre en lille besparelse på købet af dit næste Pearlwax-produkt? Du er ikke den eneste, som er på udkig efter én af de eftertragtede Pearlwax-rabatkoder, der giver dig mulighed for at få fingrene i vores skånsomme og effektive voksbehandlinger til hjemmebrug. Nu behøver du heldigvis ikke at lede meget længere. Du har nemlig fundet krukken med guld for enden af regnbuen. Følg med!

Pearlwax-rabatkoder er attraktive

Vi har opfanget en enorm stor interesse for ordene ”Pearlwax rabatkode”, og efterspørgslen er blot blevet større i takt med, at vi er blevet større. Men hvordan kan det være? Jo, hos Pearlwax har vi altid været gode til at dele ud af goder til vores kunder og potentielle kunder. Det er og bliver en del af vores brands DNA. Vi går ganske enkelt ikke på kompromis på dét punkt, og derfor vil vi naturligvis fortsætte med at tilbyde rabatkoder til Pearlwax – we promise!

Vi synes dog alligevel, du skal vide lidt mere om vores rabatkoder, bare så du ikke har nogle falske forhåbninger, når du sætter jagten ind efter din Pearlwax-rabatkode.

Hvornår kan jeg få fingrene i en Pearlwax-rabatkode?

Der er forskellige måder, hvorpå du kan få fingrene i én af vores eftertragtede rabatkoder. Først og fremmest er vi rigtigt gode til at ryste dem ud af ærmet, når helligdage og mærkedage som f.eks. Black Friday, jul, nytår, påske, konfirmationer, mors dag, fars dag osv. nærmer sig. Der findes stort set ikke en anledning, hvor du ikke har mulighed for at få fat i en Pearlwax-rabatkode.

Derfor anbefaler vi også, at du holder øje med vores side og følger os på de sociale medier, hvor vi løbende deler ud af nyheder, inspiration og attraktive rabatkoder. 

Hvor kan jeg få fingrene i en Pearlwax-rabatkode?

The million-dollar question. Du kan få fingrene i Pearlwax-rabatkoder på flere forskellige måder. Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil du løbende modtage personlige rabatkoder direkte i din indbakke – før alle andre. Er du endnu ikke tilmeldt vores nyhedsbrev? I så fald kan du nemt og enkelt blive det, så du ikke går glip af gode deals. Det er ganske gratis at tilmelde dig Pearlwax’ nyhedsbrev, hvor du får alt fra rabatkoder til inspiration, tips og tricks og meget mere. Vi skriver ganske enkelt om alt, der er relevant for dig, der benytter dig af voksbehandlinger.

Som skrevet ovenfor, vil du, ved at følge os på de sociale medier som f.eks. Instagram, altid være den første til at tage del i vores rabatter og tilbud. Sørger du blot for at holde dig up-to-date ved at følge os, kan du næsten ikke undgå at få en rabatkode på et eller andet tidspunkt. 

Hvad kan jeg bruge min Pearlwax-rabatkode på?

Du kan bruge din Pearlwax-rabatkode på meget! Du kan faktisk bruge din rabatkode på hele vores fine sortiment*, som ikke er på udsalg eller indbefattet af andre skønne rabatter. Hvad end du har set dig lun på flere af vores voksperler, en ny Pearlwax-heater eller måske bare ét af vores startsæt, så kan du bruge din Pearlwax-rabatkode på netop disse.

Det eneste du ikke kan bruge din rabatkode på er leveringspriser. Det vil sige, at når du når til betaling, så skal du stadig betale fuld pris på levering af dine Pearlwax-produkter. Vores leveringspriser er heldigvis fair, og du betaler dermed 19 kr. for GLS-levering til en pakkeshop nær dig og 45 kr. for GLS-hjemmelevering.

*Vilkårene kan variere for de forskellige rabatkoder. 

Hvordan aktiverer jeg min rabatkode?

Du aktiverer din Pearlwax-rabatkode ved at angive koden ved kassen, når du afslutter din bestilling. Du indtaster den blot i feltet ”Indløs gavekort eller rabatkode” og trykker herefter aktiver, så du kan se det endelige beløb med rabatten fratrukket. Nemmere bliver det næsten ikke!