Guide til hård voks – næsten smertefri hårfjerning med Pearlwax

Guide til hård voks – næsten smertefri hårfjerning med Pearlwax

Det virker måske som om at hårløs og glat hud er ren fantasi – markedet bugner med alle mulige forskellige former for hårfjerningsmetoder, og et sted derude er der en metode som passer perfekt til dig. At vælge et hårfjerningsprodukt er ikke for sjovt, og du skal være forsigtig når du leder efter produkter – det skal være effektivt og nemt at bruge, uden at skade din hud!

At få smuk, silkeblød og glat hud skal ikke være smertefuldt.

Metoder som barbering, epilering og hårfjerningscreme er måske en hurtig løsning, men har alle deres ulemper. Barbering kan føre til irriteret hud og indgroede hår og det vokser hurtigt ud igen.

Hårfjerningscreme er ikke smertefuldt, men igen, hårene vokser hurtigere ud og idet hårene ikke bliver fjernet med roden, kan hårene komme tilbage mørkere og tykkere.

Smerten der følger med brugen af en epilator er meget høj (jeg har prøvet og kunne ikke vænne mig til følelsen!), men hårene vokser langsommere ud igen. Produktet som tager guldmedaljen fra alle disse metoder er i sidste ende voksbehandling!

 

Pearlwax foretrukne hårfjerningsmetode har altid været med voksbehandling

 

Voksbehandling har altid været den foretrukne hårfjerningsmetode

Voksning er ikke nogen ny idé – de gamle grækere og egyptere brugte en blanding af bivoks, smeltet sukker og citron. Selv dengang var glat og blød hud en selvtillidsbooster!

Sidenhen er der blevet udviklet nye opskrifter og metoder for at finde den perfekte løsning. Pga. Af dens effektivitet og longvarige resultater har voksbehandlingen altid være de fleste kvinders foretrukne hårfjerningsmetode. Men at få en tid hos en salon og derefter vente på den, kan være vildt nogle gange. Og prisen er oftest skyhøj.

At gøre det selv kan give dig mere frihed og spare dig for en masse penge, siden du kan vokse hvor og hvornår du har lyst. Men den uundgåelige smerte og rodet med strips osv. der hører med kan virke ret afskrækkende.

Jeg har gjort det selv i mange år (siden jeg var 19!), men jeg ville lyve hvis jeg ikke siger at jeg til tider er blevet træt af tanken om at skulle vokse igen og igen.

Lad mig præsentere dig for hårde voksperler

Første gang jeg så Pearlwax var på en af mine veninders Instragram – små, flotte og farverige voksperler, som hun skrev havde ændret hendes liv og gjorde voksbehandling til en leg. Voksning? En leg? Aldrig havde jeg hørt det beskrevet sådan. Jeg blev nysgerrig og endte med at prøve og hør nu her!

Jeg, en kræsen skønhedsentusiast, som altid søger efter den perfekte hårfjerningsmetode som kræver minimal indsats, er blevet konverteret. Det at det bare virker, er effektivt og tidsbesparende, nemt at bruge, billigt, smertefrit og uden strips, får mig til at tænke hvorfor er der ikke flere som bruger dette produkt!? Næsten smertefrit og perfekt vokset hud har aldrig været nemmere!

Køb Pearlwax Startpakke Deluxe her

Hvad er Pearlwax voksperler? En hurtig oversigt

Udover at perlerne er ekstremt flotte og appellerende pga. De mange farver de kommer i (som er ekstremt instragram-venlige), er de små hårde voksperler eller voksbønner lavet på en særlig opskrift specielt til hårfjerning.

 

Pearlwax naturlige ingredienser

 

Grundingrediensen i hård voks harpiks – en 100% naturlig ingrediens udvundet fra grantræer. Stort set alle hårde voksperler på markedet, er kemikalie-frie og nogle har tilmed tilføjet ingredienser der er ekstra gode for huden, så som kakaosmør, lavendel, kamille eller aloe vera.

Som en ekstra detalje kommer voksperlerne med mange forskellige dufte, som chokolade, jordbær og roser! Pearlwax voksperler er designet til at smelte hurtigt under opvarmning til en let påførelig masse. Voksen klæber sig fast til hårene og kan derefter rives af med fingrene, så der er ikke brug for strips!

Dette skyldes den nøje sammensatte opskrift, som er udviklet til kun at klæbe sig fast til hårene og ikke huden. Dette gør at voksen ikke efterlader skader og rødmen efter behandling.

Perlernes konsistens gør dem utroligt nemme at arbejde med (med lidt øvelse bliver du verdensmester på ingen tid) og deres evne til at klæbe tæt og fjerne hår (selv de meste stride hår!)

Når de størkner, gør Pearlwax voksperler ideel til hårfjerning alle steder på kroppen. Disse små perler kan bruge i ansigtet (øjenbryn, overlæben, skæg osv.), under armene, på armene, benene, bikinilinjen – og endda også til en brasiliansk.

Hvis du leder efter ulemper, er der ærlig talt ingen. Alt du skal gøre er bare at hælde dine Pearlwax voksperler i din heater, lade dem smelte, teste temperaturen på håndfladen og derefter påføre voksen med en påføringspind, giv det nogle sekunder til at tørre og hiv det derefter af. Resultatet er smuk, glat og hårløs hud!

Voksning med Pearlwax vs. Strips – Derfor skal du vælge Pearlwax

Der er mange grunde til at hård voks bliver mere og mere populært blandt forbrugere og professionelle. Først og fremmest er der ikke behov for strips – du kan bruge hård voks til voksning, da de størkner efter påføring og stadig kan rives af med fingrene uden nogen form for udstyr. Det gør produktet utroligt brugervenligt til hårfjerning.

Hård voks klistrer ikke og er nemt at rive af. Den unikke opskrift sikrer at den ikke klistrer til huden, men kun til hårene, så stykkerne er nemme at rive af igen. Mindre rod og mindre hårvækst til dig!

 

Waxing with strips

 

Sig farvel til smertefulde behandlinger med strips

Hårfjerning med Pearlwax voksperler er forholdsvis smertefri (jeg siger forholdsvis, da det kommer an på hvilken område du vokser og hvor følsom din hud er). Smerten er en af de største grunde til at så mange folk fravælger voksning.

Derfor er Pearlwax et mirakel sammenlignet med andre metoder, som epilering, hård voks er smertefrit når det bruges rigtigt.

Jeg har selv en meget lav smertetærskel (jeg kan være en stor baby nogle gange) og det her er en af tingene jeg elsker mest ved Pearlwax – sammenlignet med andet hård voks som klæber til huden, er Pearlwax blid.

 

hard wax for legs

 

Glatte ben uden smerte? Ja tak!

Så er der også voksens grundighed og effektivitet. Selv de meste stride og tykke hår kan fjernes med en god påføring. Voksen kan tilmed bruges overalt på kroppen.

De fleste hår bliver taget i første omgang, skulle der være lidt tilbage, skader det ikke at vokse en gang til på samme område. De resterende hår kan også nemt fjernes med en pincet.

 

Pearlwax Brazillian hairwax

 

Pearlwax kan også bruges til bikini og brasilianske behandlinger

At give sig selv en brasiliansk voksbehandling kræver en del øvelse, så jeg vil anbefale dig at tage den med ro og prøve dig stille frem, hvis du ikke har prøvet at vokse dig selv før. Start med at øve dig på dine arme eller ben først, bevæg dig derefter mod bikinilinjen og tag små områder af gangen. Efter nok gange kender du teknikken og kan begynde at bevæge dig længere ned.

En anden fordel ved Pearlwax voksperler, er at de kan bruges på alle hudtyper, også dig med sensitiv hud. Dette gør voksen mere tilgængelig for dem der førhen ikke har været i stand til at få gode resultater med hårfjerningsprodukter.

Til sidst er der penge at spare. Overordnet set er Pearlwax voksperler sikre, effektive, smertefrie, nemme at bruge og billigt i forhold til behandlinger hos saloner.

Samlet set gør disse fordele Pearlwax et utroligt populært produkt til hårfjerning som både kan bruges hjemme hos dig selv og af professionelle. 

Se hvordan du bruger pearlwax her