Bliv klar til Black Friday med Pearlwax - 9 gode råd

Bliv klar til Black Friday med Pearlwax - 9 gode råd

Pearlwax Blackfriday 2020Så er det atter blevet november og det betyder naturligvis også ‘Black Friday’ senere på måneden. For at være mere præcis, så falder dagen altid den fjerde fredag i november og i år er det den 26. november 2021. Denne fredag presser diverse butikker og webshops priserne helt i bund og giver dermed dig mulighed for at shoppe til helt vanvittige priser. Er du ved at være klar til årets største shoppedag?

Hos Pearlwax har vi glædet os til denne dag i månedsvis, idet vi har mulighed for at give vores kunder nogle fede rabatter på vores produkter. Vi elsker at gøre vores kunder glade, hvilket også er derfor vi bruger rigtig lang tid på at planlægge en dag som ‘Black Friday’. Når man arbejder i en webshop som Pearlwax, så er det årets begivenhed og derfor vil vi også gerne gøre lidt ekstra ud af det for vores kunder - Black Friday er jo årets største shoppedag!

Nedenfor giver vi dig de 10 bedste råd til den bedste shoppingoplevelse på Black Friday 2021 

1. Start tidligt med at planlægge

Nøglen til en vellykket Black Friday er at starte tidligt med at planlægge. Du har måske flere webshops du skal købe fra i løbet af dagen, så derfor er det en god ide at klikke dig ind på hjemmesiderne dagen før, idet de fleste butikker offentliggør deres tilbud før Black Friday - så er du forberedt på hvad der venter.

Find dernæst de hjemmesider, som har størst prioritet for dig og hav dem øverst på listen - bogmærk evt. hjemmesiderne, så du hurtigt kan klikke dig ind på dem, når først det går løs. Vær forberedt på, hvad du har lyst til at købe på dagen - er det noget til dig selv eller er Black Friday dagen, hvor du vil starte dine julegavekøb, så dine venner og familie kan få en lidt større gave, idet du kan købe mere for pengene? 

Pearlwax forbered dig til Blackfriday 2020

  

2. Lav research

Ét af de vigtigste råd er at have din research i orden før dagen skydes i gang. På dagen har du ikke tid til at skabe dig et overblik over de mange tilbud, og så risikerer du måske at gå glip af nogle fede produkter, som du senere vil ærgre dig over, at du ikke fik købt. Eller du kommer måske til at købe noget som du senere vil fortryde, idet det hele går så hurtigt.

Start din research et par dage før ved at klikke dig ind på de hjemmesider, som er relevante for dig. Orienter dig om mulige køb, så du kan være hurtig. Du kan evt. lave en indkøbsliste over dine køb, så du har et nemt og overskueligt overblik over, hvad du har tænkt dig at købe. På Pearlwax' hjemmeside kan du evt. tilføje produkterne til din kurv, så ligger de klar når du skal finde produkterne igen på dagen. På den måde kan du være mere effektiv og dermed sikre, at du hurtigt og nemt kan få fat i de varer du gerne vil have inden de måske er væk.  

3. Tilmeld dig nyhedsbreve

Nogle detailhandlere udlover specielle rabatter til kunder, som abonnerer på deres nyhedsbrev - måske endda også “early-bird specials”. Det er derfor vigtigt, at du tilmelder dig de nyhedsbreve der har relevans for dig, så du måske har mulighed for at få adgang til nogle rabatter før alle andre, hvorfor det også er en god ide for dig at melde dig på listerne et par uger før. Så sikrer du, at du bliver én af de første til at få at vide, hvilke rabatter og gode tilbud der lander i butikkerne og på diverse webshops.

Hold øje med din mail både op til, men også på dagen, så du ikke går glip af noget!

4. Get social

Vær sikker på at du følger alle de webshops eller butikker, du gerne vil shoppe hos på både Facebook, Instagram, Snapchat osv., så du ikke går glip af gode tilbud eller rabatter som måske dukker op i løbet af dagen. Du kan med fordel trykke “se først” under knappen “følger” på forhandlernes facebooksider - så er du sikret at opslag, der kommer fra dem, vil dukke op i dit newsfeed først. På Instagram kan du under den givne profil også trykke på de tre små prikker øverst til højre og vælge “slå opslagsnotifikationer til” - så vil du få en notifikation, hver gang der bliver slået noget op på profilen.

Tilmeld dig også gerne relevante Black Friday begivenheder på Facebook, idet der også her kan gemme sig ‘special deals’, som kun bliver frigivet til dem, der tilmelder sig begivenheden. Og så er opslag på Facebook, Instagram, Snapchat og andre sociale medier selvfølgelig også vejen frem, når du vil dele de bedste Black Friday deals med dine venner.

Pearlwax' Facebook: Pearlwax

Pearlwax' Instagram: @pearlwax.eu

5. Køb tidligt på dagen

De fleste forhandlere har ikke uanede mængder af varer, så hvis du skal være sikker på at få dine musthave items i hus, så er det med at lave dine Black Friday køb tidligt på dagen. Måske der også er nogen, der allerede frigiver deres rabatkoder til midnat dagen før eller laver ‘early bird’ specials aftenen før. Her er det vigtigt, at du selvfølgelig er tilmeldt diverse nyhedsbreve, så du ikke går glip af potentielle tilbud, som starter allerede dagen før.

Lav dine Black Friday køb tidligt på dagen, så du er sikret at de varer du har planlagt at købe ikke er udsolgt, når du senere på dagen får dig klikket ind på hjemmesiden.

Pearlwax køb før de andre på Blackfriday 2020

  

6. Tænk langsigtet

Hvilke begivenheder har du de kommende måneder? Måske du har en masse julefrokoster i december og så har du selvfølgelig en juleaften og en nytårsfest der skal holdes, og til alle disse begivenheder skal du naturligvis have glatte ben. Du havde alligevel tænkt dig, at du skulle ud og købe hårfjerningsprodukter, så hvorfor ikke gøre det allerede til Black Friday, hvor du måske kan få dit køb langt billigere end, hvis du venter til midten af december.

Det kan sagtens betale sig at være lidt på forkant - du kan nemlig ende med at spare rigtig mange penge. 

7. Køb julegaverne til Black Friday

Begynd allerede nu med at samle alle ønskerne ind fra dine venner og familie, så du har et overblik over, hvad de forskellige ønsker sig. Find de ønsker du godt kunne tænke dig at give og skriv dem ned på en liste, så du har et nemt overblik over, hvilke julegaver du skal købe til Black Friday.

Start allerede nu med at få samlet ønskesedler ind fra dine venner og familie, så du effektivt kan lave en plan over, hvilke ting du skal have købt og hvor du skal købe dem. På den måde kan du give dine venner og familie lige præcis hvad de ønsker sig til lavere priser end du vil kunne få dem til, når du kommer længere hen i december.   

Pearlwax Køb dine julegaver på Blackfriday 2020

  

8. Læg et budget

Godt nok er Black Friday den her store pris-fest, hvor forhandlerne sætter deres produkter ned til helt vanvittigt lave priser, men man kan også nemt stirre sig blind på alle de gode tilbud, og pludselig får man brugt en hel masse penge, som man slet ikke havde regnet med at bruge.

Læg derfor et budget for dine Black Friday køb, så du ikke ender med at købe tre julegaver til den ene og ingen til den anden - og så slet ikke have nogen penge til at shoppe til dig selv! Det går jo slet ikke! Skab dig derfor et overblik på forhånd over, hvor mange penge du kan bruge på dagen, og hvad du skal bruge dem på.

9. Ha' det sjovt!

Black Friday skal selvfølgelig være en fest dag! Både som forbruger, men også som forhandler.

Det vigtigste tip til Black Friday er derfor selvfølgelig, at du skal have det sjovt med at købe og jagte de gode tilbud. Hos Pearlwax gør vi meget ud af at Black Friday bliver en fed dag for dig, så skal vi ikke bare have en rigtig fed dag sammen og dermed få Black Friday 2021 til at blive årets vildeste fest?

Nedtællingen er allerede igang - følg med her.