6 Søde Valentine’s Day Dates der vil smelte dit hjerte

6 Søde Valentine’s Day Dates der vil smelte dit hjerte

Lad dig inspirere og få din perfekte Valentine’s date.

Valentine’s Day og Nytårsaften er rimelig ens. Begge højtider forbinder man ofte med kissemissen og går sjældent som man har planlagt dem. Men det er helt i orden, for det vigtigste for Valentines Day er, at man tilbringer den i selskab med en man elsker og elsker dig tilbage. At have en bordreservation på en fancy restaurant er blot en bonus på denne dag.

Her kan du læse om 6 kvinders bedste Valentines Day minder, om alt fra middag på et værtshus til forkælelse med chokolade på et hotelværelse.

”I gymnasiet købte min kæreste en flaske champagne, to glas, blomster og chokolade til mig. Jeg havde købt cigarer og chokolade cigarer til ham. Vi boede stadig hjemme, men hans forældre var ude og vi lagde madrasser i stuen og lavede en stor seng. Vi drak champagne, spiste lasagne og så ”Anja og Viktor” fra den ny sammensatte seng. Efter alle disse år, har jeg stadig den samme kæreste, champagne glassene og proppen fra den aften. Vi bruger glassene hvert år på Valentines Day.” – Rebecca, 32

”Vi er to fattige studerende i de først i 20’erne og har ikke mange penge. Men på Valentines Day, elsker vi at tage ud og spise hvor end vi vil og hvad vi vil. Vi forkæler os selv og vi elsker hvert minut af det.” Sarah, 22

Bliv klar til Valentines Day med Pearlwax

”fyren jeg så af og til – vi datede ikke – overraskede mig med en reservation på en fin restaurant i byen. Vejret den dag var utroligt koldt, men vi pakkede os godt ind og gik mod restauranten. Da vi kom frem, var der sket en fejl og vores reservation annulleret og der var ikke flere ledige borde. Vi ente med at gå på en lille bar tæt på, fik et par øl og en afslappet middag sammen. Det var alt sammen vildt spontant, og bare det at være sammen selvom vi var sultne og frosne – fik mig til at indse at det vare meget mere end en flirt.” Kathrine, 25

”Man kan ikke gå galt i byen med morgenmad på sengen, som tilmed ender med at blive den bedste Valentines Day jeg nogensinde har haft. Min mand havde lavet en mindre brunch menu til mig og jeg blev i sengen henover middag. Jeg ser frem til denne dag hvert år!” – Tina, 30

”Vi startede aftenen med at lave mad sammen og det var fantastisk. At lave noget romantisk sammen er skønt. Efter middagen tog han mig med til det samme sted vi havde vores første date, holdte i hånden og snakkede. Sidste på aftenen overraskede han mig med et hotelophold, hvor der på sengen lå mine yndlingschokolader. Det var simpelt, men helt perfekt. Den bedste Valentines Day nogensinde." Isabella, 35

"Min langdistance kæreste havde travlt med sit nye job og havde ikke tid til at besøge mig regelmæssigt. Men på Valentines Day, sendte han mig flybilletter og fortalte mig at jeg skulle komme og besøge ham. Han havde booket et hotelværelse til os, sengen havde han pyntet med roser og på natbordet stod en flaske champagne.” Amanda, 29

Prøv Pearlwax og bliv klar til din Valentines Date