🌸 Forårsudsalg - Spar 50% 🌸

Sådan bruger du Pearlwax™

Step 1

Klargøring

Tænd for din heater på højeste temperatur og hæld voksperlerne i. Vent til du kan se og mærke at perlerne er helt smeltet i heateren. Skru herefter din heater ned på medium og lad dem stå i 5-10 minutter. Du kan med fordel røre lidt rundt i voken, samt tjekke på håndryggen om voksen har den rette konsistent og temperatur. Den skal være så varm som muligt, dog uden at du brænder dig.

Step 2

Behandling

Brug de medfølgende påføringspinde til at påføre voksen. Vi anbefaler at voksen påføres langs hårets retning. Vent 30-60 sekunder indtil at voksen er fuldkommen størknet. Når voksen er størknet riv så voksen af i én hurtig og ensformig bevægelse. Voksen rives af mod hårets retning, imens huden holdes stram.

Step 3

Efterbehandling

Du kan med fordel efterbehandle din hud med en god fugtighedscreme eller en beroligende creme, som f.eks. Aloe Vera Gel. Er du førstegangsbruger af Pearlwax™ er det meget normalt at din hud kan blive irriteret, da dine hårsække sidder meget dybt ved første behandling. Her kan en Aloe Vera creme hjælpe.

Tips & Tricks

Temperatur

Det absolut vigtigste kriterie for en god voksbehandling er at finde den rigtige temperatur. Ofte er den rigtige temperatur et sted imellem 50-100%. Hvis voksen ikke er varm nok, vil den lægge sig oven på hårene, istedet for at tage fat omkring hårene. Oplever du f.eks. at voksen ikke får alle hårene med, så er det i 9 ud af 10 tilfælde fordi at voksen ikke er varm nok. Sørg dog altid for at voksen ikke er så varm at du brænder dig!

Rengøring

Det er ikke nødvendigt at rengøre heateren efter brug. Lad blot voksen køle af og varm den op igen næste gang. For at undgå bakterier anbefaler vi at du har låg på heateren under opvarmning, nedkøling og opbevaring. Lad blot det overskydende voks blive i heateren, og brug det næste gang. Har du voks i overskud kan dette sagtens varmes op næste gang du skal bruge Pearlwax™.

Guide til voksbehandling
hjemme hos dig selv

Voksning af ben

Voksning af bikinilinjen

Voksning af arme og under arme

Voksning i ansigtet

Voksning af ryg og bryst til mænd

Voksning af intim områder

Om produktet

Pearlwax™ er baseret på naturlig voks fra bier. Bivoksen gør, at den varme voks ikke klæber til huden, men i stedet kun til hårene. Dette resulterer i et langt flottere og holdbart resultat og kan spare din hud for meget slid.

Pearlwax™ kan bruges af alle hudtyper da voksen er skånsom mod huden. Det betyder at med Pearlwax™ undgår du små irritationsknopper, skægpest og indgroede hår som er at forvente med almindelig barbering.

Jo flere gange du vokser, jo færre hår kommer der og jo finere bliver hårene. Ved almindelig barbering kommer man hurtigt til at mærke hårene igen. Du kan mærke stubbene efter barbering, men med Pearlwax™ kan du nyde din bløde glatte hud i op til fire uger når du bruger voks alt afhængigt af hårvækst.

Perlevoks er et relativt nyt fænomen, som er blevet populært verden over, på grund af spredningen af budskabet via sociale medier og der er en grund til, at det nye hårfjerningsredskab er et hit – prøv det selv!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lange skal hårene være for optimal effekt?

Dine hår skal helst være minimum 3-5 mm lange for at opnå den ønskede effekt af voksbehandlingen. Jo længere de er, jo lettere har voksen ved at klæbe fast.

Medfølger der påføringspinde?

Ja! Der medfølger altid 3 påføringspinde pr. pose du bestiller. Påføringspindene er ligeligt fordelt mellem vores 3 forskellige størrelser: Stor, mellem og lille.

Hvor mange behandlinger er der til i en pose?

Til mindre områder som armhuler og ansigt, er der til flere behandlinger i én pose - ved voksning af større områder som f.eks. ben, er der til ca. én behandling.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg betale med?

Du kan betale med kredit- og debitkort (Mastercard, Visa og Visa-Dankort), MobilePay, Viabill og PayPal.

Hvad er jeres leveringstid?

Vi leverer på 24-48 timer i hele Danmark. Vi sender med track & trace, så du kan følge din pakke hele vejen.

Hvad mener I med tilfredshedsgaranti?

Det er meget simpelt! Er du ikke glad for produktet, kan du sende dine produkter tilbage og få dine penge retur - også selvom du har taget det i brug!

Køb nu
Copyright © 2019 Pearlwax™