ūüĆł For√•rsudsalg - Spar 50% ūüĆł

Persondatapolitik


PERSONDATAPOLITIK

1. GENERELT

1.1 Den 25. maj 2018 tr√¶der EUs Persondataforordning i kraft. Persondataforordningen handler om behandling og opbevaring af personlige oplysninger. I det f√łlgende kan du l√¶se, hvordan Pearlwax.dk indsamler og behandler oplysninger, der vedr√łrer dig.

1.2 Persondatapolitikken er gældende for de oplysninger, som du giver os, eller som vi indsamler, når du benytter dig af vores services, eksempelvis vores website, nyhedsbreve, konkurrencer, flow-mails, push-beskeder, pop-ups og lignende.

1.3 Pearlwax.dk ("vores", "os" eller "vi") er dataansvarlig for de personlige oplysninger, du har givet os. Har du sp√łrgsm√•l vedr√łrende vores persondatapolitik, skal du rette skriftlig eller telefonisk henvendelse til vores kundeservice. Du finder vores kontaktoplysninger under punkt 7.

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG TIL HVILKE FORMÅL, OG HVORDAN BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER I OVERENSSTEMMELSE MED GÆLDENDE LOVGIVNING

2.1 N√•r du bes√łger Pearlwax.dk, indsamler vores system automatisk oplysninger om dig og din brug af vores hjemmeside. De data, systemet registrerer, er blandt andet oplysninger om, hvilken browser du bruger, hvilke ord, produkter og kategorier du s√łger p√•, din IP-adresse, netv√¶rkslokation og informationer om din computer, mobil eller tablet, som g√łr det muligt for os at forbedre din brugeroplevelse og optimere Pearlwax.dk funktioner, ligesom vi bruger oplysningerne til at kunne foretage relevant markedsf√łring. Retsgrundlaget for vores behandling af dine data i forbindelse med bes√łg p√• hjemmesiden, kan du finde i EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

2.2 N√•r du tilmelder dig Pearlwax.dk‚Äôs direkte markedsf√łring, eksempelvis vores Facebookside, nyhedsbrev, push-beskeder eller lignende, registrerer vi dit navn, din mailadresse samt andre frivillige oplysninger, du selv afgiver i forbindelse med tilmeldingen. Form√•let er at kunne levere relevant markedsf√łring til dig. Retsgrundlaget herfor er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

2.3 N√•r du k√łber et produkt p√• Pearlwax.dk eller kommunikerer med os via vores hjemmeside, registrerer vi de oplysninger, du selv afgiver, som eksempelvis dit navn, din adresse, din mailadresse, dit telefonnummer, betalingsm√•de, leveringsm√•de, IP-adresse, samt hvilke produkter du har k√łbt og eventuelt returneret til os. Disse oplysninger bliver registreret, for at vi kan levere de produkter, som du har bestilt, og desuden administrere og overholde dine rettigheder til at returnere og reklamere over en vare. Oplysninger om dine k√łb via vores hjemmeside indsamles desuden, s√• vi kan overholde lovkrav til bogf√łring og regnskab. N√•r vi registrerer din IP-adresse, er det fordi Pearlwax.dk er interesseret i at forebygge og forhindre bedrageri. Retsgrundlaget herfor er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

3. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

3.1 Pearlwax.dk overdrager oplysninger om dit navn, din adresse, din mailadresse, dit ordrenummer samt leverings√łnsker til DAO, PostNord, GLS, Bring eller anden transport√łr, som varetager fragten og leveringen af de varer, du har k√łbt hos os. K√łber du produkter, som ikke findes p√• vores lager, kan dine oplysninger undtagelsesvis gives videre til producenten, som herefter s√łrger for at sende den p√•g√¶ldende vare til dig. Disse oplysninger udveksles mellem Pearlwax.dk og transport√łren via Webshipper.

3.2 Da vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift, forbedringer p√• hjemmesiden, indsamling af permissions til udsendelse af nyhedsbreve, deltagelse i konkurrencer, pop-ups, relevant markedsf√łring samt bed√łmmelse af vores virksomhed og produkter, kan oplysninger om dit navn og din mailadresse blive betroet til disse. I forbindelse med dit k√łb af varer p√• vores hjemmeside, sender Trustpilot p√• vegne af vores virksomhed en mail med en invitation til at vurdere vores produkter og services. Det er fuldst√¶ndig valgfrit, om du vil lave en anmeldelse, og du kan v√¶lge at bruge et valgfrit navn. Den oplyste e-mailadresse bruger vi kun til at verificere, at der er foretaget et k√łb hos Pearlwax.dk. Hvis du takker ja til invitationen, skal du v√¶re opm√¶rksom p√•, at dataansvaret for dine personlige oplysninger i denne forbindelse overg√•r til Trustpilot.

Vi overdrager oplysninger om dit navn og din mailadresse til blandt andet f√łlgende eksterne samarbejdspartnere etableret inden for EU:

Trustpilot

Ovennævnte virksomheder har status som databehandlere, der under vores instruks behandler de data, som vi er juridisk ansvarlige for. Alle eksterne samarbejdspartnere, der behandler personoplysninger på vores vegne, har indgået skriftlige databehandleraftaler med vores virksomhed, hvor de er underlagt streng fortrolighed. Ingen af vores eksterne samarbejdspartnere må derfor anvende dine personlige oplysninger til andre formål end at opfylde den aftale, de har indgået med os.

Enkelte af vores eksterne databehandlere, for eksempel Google Analytics v/Google LLC., Facebook Inc. og Zendesk Inc., er etableret uden for EU, n√¶rmere bestemt i USA. Garantien for sikker overf√łrsel af oplysninger fra EU-lande til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Persondataforordningens art. 45.

3.2.1 Kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

3.2.2 Kopi af Facebook Inc.’s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

3.2.3 Kopi af Zendesk Inc. certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

4. DINE RETTIGHEDER

4.1 For at skabe maksimal åbenhed og gennemsigtighed omkring vores behandling af dine personlige oplysninger skal vi som dataansvarlige oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten

4.2.1 Du har til enhver tid ret til at bede om at få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig, hvilke formål dine data tjener, hvilke kategorier af personlige oplysninger vi har registreret om dig, hvem der modtager og behandler oplysningerne, samt hvorfra vores data om dig er indsamlet.

4.2.2 Du har ret til, pr. mail, at f√• tilsendt en kopi af de personlige oplysninger, vi har registreret og behandler om dig. √ėnsker du at f√• tilsendt s√•dan en kopi, skal du sende vores kundeservice en skriftlig anmodning p√• [email protected] Vi fremsender udelukkende personlige oplysninger, som knytter sig direkte til den mailadresse, anmodningen er sket p√•. Du kan med andre ord ikke f√• tilsendt oplysninger, der knytter sig til en anden mailadresse, end den du kontakter os p√•.

4.3 Retten til berigtigelse

4.3.1 Du har ret til at f√• ukorrekte personoplysninger om dig selv korrigeret af os, s√• vi ikke anvender fejlagtige informationer om dig, n√•r du benytter virksomhedens services. Hvis du opdager, at der er fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, skal du g√łre os opm√¶rksomme herp√• via skriftlig henvendelse p√• mail til vores kundeservice, s√• vi kan rette fejlen.

4.4 Retten til sletning

4.4.1 Du har i visse tilf√¶lde ret til at f√• alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os. Det g√¶lder eksempelvis, hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har noget juridisk grundlag for at forts√¶tte behandlingen af dine data. Hvis en fortsat behandling af dine personlige oplysninger er n√łdvendig, det kan for eksempel v√¶re i tilf√¶lde, hvor vi skal overholde vores juridiske forpligtelser, for at retskrav kan fastl√¶gges, g√łres g√¶ldende eller forsvares i forbindelse med politiefterforskning, er vi ikke forpligtede til at slette de oplysninger, vi har registreret p√• dig. Sletning af personlige oplysninger kan kun ske med tilbagevirkende kraft. Anmoder du om at f√• dine oplysninger slettet, skal du v√¶re opm√¶rksom p√•, at der p√• ny vil blive indsamlet oplysninger om dig, hvis du benytter dig af vores virksomheds ydelser eller services i fremtiden.

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

4.6 Retten til dataportabilitet

4.6.1 Du har i visse tilf√¶lde ret til at f√• en kopi af de personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et maskinl√¶sbart format, ligesom du har ret til at overf√łre personoplysninger om dig selv til en anden dataansvarlig.

4.7 Retten til indsigelse

4.7.1 Du har ret til at g√łre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger med henblik p√• direkte markedsf√łring, herunder den profilering, segmentering og analyse, som vi foretager for at kunne g√łre vores kommunikation og markedsf√łring relevant i forhold til dig.

4.7.2 Du har ret til af grunde, der vedr√łrer din personlige situation, at g√łre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger, som vi foretager p√• grundlag af vores legitime interesse jf. pkt. 2.1 og 2.3.

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

4.8.1 Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til direkte markedsf√łring, eksempelvis nyhedsbreve. Hvis du √łnsker at tilbagekalde dit samtykke, skal du rette skriftlig henvendelse til os p√• [email protected] jf. pkt. 4.2.2.

4.9 Retten til at klage

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 K√łbenhavn K. over vores virksomheds behandling af dine personlige oplysninger. Din klage skal i den forbindelse indgives enten skriftligt pr. mail til [email protected] eller telefonisk p√• +45 33 19 32 00.

5. SLETNING AF PERSONDATA

5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af Pearlwax.dk, dit navn, din adresse, din mailadresse, dit telefonnummer, betalingsm√•de, leveringsm√•de, IP-adresse, hvilke produkter du har k√łbt og eventuelt returneret til os, hvilken browser du bruger, hvilke ord, produkter og kategorier du s√łger p√•, din netv√¶rkslokation, informationer om din computer, mobil eller tablet samt din brug af vores services som eksempelvis vores Facebookside, konkurrencer, nyhedsbrev, push-beskeder, pop-ups eller lignende jf. pkt 2.1, pkt. 2.2 og pkt. 2.3 vil efter en samlet periode p√• 2 √•r enten blive slettet eller udelukkende v√¶re tilg√¶ngelige i anonymiseret form, s√•ledes at de ikke kan spores tilbage til dig. Dette foruds√¶tter dog, at du i denne periode ikke har interageret med vores virksomheds services, herunder bes√łgt vores hjemmeside, foretaget k√łb via vores hjemmeside, deltaget i konkurrencer, l√¶st eller klikket p√• mails, annoncer og pop-ups mm.

5.2 De personlige oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din brug af Pearlwax.dk, dit navn, din adresse, din mailadresse, dit telefonnummer, betalingsm√•de, leveringsm√•de, IP-adresse, hvilke produkter du har k√łbt og eventuelt returneret til os, hvilken browser du bruger, hvilke ord, produkter og kategorier du s√łger p√•, din netv√¶rkslokation, informationer om din computer, mobil eller tablet samt din brug af vores services som eksempelvis vores Facebookside, konkurrencer, nyhedsbrev, flow-mails, push-beskeder, pop-ups eller lignende, slettes eller anonymiseres, n√•r dit samtykke tr√¶kkes tilbage. Dine oplysninger kan dog gemmes i l√¶ngere tid, hvis vi vurderer at have et legitimt behov for at opbevare dem i tilf√¶lde, hvor det er n√łdvendigt, for at retskrav kan fastl√¶gges, g√łres g√¶ldende eller forsvares, eller hvis opbevaring af dine personoplysninger er n√łdvendig for, at vi kan opfylde g√¶ldende lovkrav.

5.3 De personoplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med k√łb, du har foretaget p√• Pearlwax.dk, vil som udgangspunkt blive slettet eller anonymiseret, s√• de ikke kan spores tilbage til dig, 3 √•r efter udl√łbet af det kalender√•r, du har gennemf√łrt dit k√łb. Dette foruds√¶tter dog, at du i denne periode ikke har interageret med vores virksomheds services, herunder bes√łgt vores hjemmeside, foretaget k√łb hos os, deltaget i konkurrencer, l√¶st eller klikket p√• mails, push-beskeder, annoncer og pop-ups mm. Oplysningerne kan dog gemmes i l√¶ngere tid, hvis vi vurderer at have et legitimt behov for at opbevare dem i tilf√¶lde, hvor det er n√łdvendigt, for at retskrav kan fastl√¶gges, g√łres g√¶ldende eller forsvares, eller hvis opbevaring af dine personoplysninger er n√łdvendig for, at vi kan opfylde g√¶ldende lovkrav. Virksomhedens regnskabsmateriale opbevares i 5 √•r til udgangen af et regnskabs√•r, s√• vi kan opfylde bogf√łringslovens krav.

6. SIKKERHED

6.1 Pearlwax.dk har gennemf√łrt alle de anbefalede tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personlige oplysninger uden hensigt eller p√• ulovlig vis bliver destrueret, bortkommer, bliver √¶ndret, forringet, misbrugt eller kommer uvedkommende i h√¶nde eller til kendskab.

6.2 Det er udelukkende medarbejdere, som har et berettiget behov for at tilg√• dine oplysninger for at udf√łre deres arbejde, der f√•r adgang til dine persondata.

7. KONTAKTOPLYSNINGER

7.1 Pearlwax.dk er dataansvarlig for de personoplysninger, som indsamles via vores hjemmeside.

7.2 Hvis du √łnsker at g√łre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. 4, eller hvis du har sp√łrgsm√•l eller bem√¶rkninger til vores virksomheds persondatapolitik, kan du kontakte:

8. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

8.1 S√•fremt vi foretager √¶ndringer i vores virksomheds persondatapolitik, bliver du informeret om dette, n√¶ste gang du bes√łger vores hjemmeside.

9. VERSIONER

9.1 Dette er version 1 af Pearlwax.dk persondatapolitik dateret den 24.05.2018


Copyright ¬© 2019 Pearlwax‚ĄĘ