Fri fragt på alle ordre over 399,- 🚚

100% tilfredshedsgaranti
contry selected flag

Sådan bruger du Pearlwax

Få den rette vejledning til at bruge Pearlwax derhjemme. Vi har lavet en guide til dig her hvor du kan se hvordan man bruger Pealwax professionelt derhjemme

Se hvor nemt det er

Se vores video guides, og lær hurtigt hvordan du bruger Pearlwax™

Se anvendelse steps

Anvendelse - 3 steps

Klargøring

Behandling

Efterbehandling

Pearlwax™ Startkit

349,00 kr

499,00 kr
Shop nu

Step1

Klargøring

Skru herefter ned for temperaturen på din heater, så den står et sted mellem max og medium og lad voksen stå i yderligere 5-10 minutter.

Du kan med fordel røre rundt i voksen undervejs. Når du skal påføre voksen, er det afgørende for resultatet, at den har den rette temperatur. Du kan tjekke voksens temperatur ved forsigtigt at påføre en smule på din håndryg.

Step2

Behandling

Vi anbefaler, at voksen påføres langs hårets groretning. Vent ca. 30 sekunder eller indtil voksen er fuldkommen størknet. Du kan med fordel bruge vores påføringspinde, til at påføre den varme voks.

Når voksen er størknet, riv så voksen af i én hurtig og ensformig bevægelse. Voksen rives af mod hårets groretning, imens huden omkring holdes stram af din anden hånd.

Aloe Vera Gel

65,00 kr

79,00 kr
Shop nu

Step3

Efterbehandling

Du kan med fordel efterbehandle din hud med en god fugtighedscreme eller en beroligende creme, som f.eks. Aloe Vera Gel.

Er du førstegangsbruger af Pearlwax™, er det normalt, at din hud bliver irriteret, da dine hårsække sidder meget dybt ved første behandling. Her kan en Aloe Vera Gel hjælpe.

Læs tips og tricks

Alt du skal bruge

Shop allerede i dag

Guide til voksbehandling hos dig selv

Her finder du guides til alle de områder på kroppen hvor du kan bruge Pearlwax

Guide til voksbehandling hos dig selv

Voksning af ben

Voksning af bikinilinjen

Voksning af arme og under arme

Voksning i ansigtet

Voksning af ryg og bryst til mænd

Voksning af intim områder

Gå til ofte stillede spørgsmål

Tips & Tricks

Temperatur

Det absolut vigtigste kriterium for en vellykket voksbehandling er at finde den rigtige temperatur. Den rigtige arbejdstemperatur ligger omkring 40-45 °C. Denne temperatur finder du ved først at varme voksperlerne op på din heaters maxtemperatur for derefter at skrue ned for temperaturen, så den står ca. midt imellem max og medium. Lad voksen stå på denne temperatur i 5-10 minutter, før du påfører den. Hvis voksen ikke er varm nok, vil den lægge sig oven på hårene, istedet for at tage fat omkring hårene. Oplever du, at voksen ikke får alle hårene med, så er det i 9 ud af 10 tilfælde fordi, voksen ikke er varm nok. Sørg dog altid for, at voksen ikke er så varm, at du brænder dig! En god tommelfingerregel kan være at voksen skal have en flydende konsistents, men ikke flyde af vores påføringspinde, det vil nemlig betyde at voksen er for varm.

Rengøring

Det er ikke nødvendigt at rengøre heateren efter brug hver gang. Har du voks i overskud, kan dette sagtens varmes op næste gang, du skal bruge Pearlwax™ , og derfor kan du altså blot lade det overskydende voks blive i heateren og varme den op igen næste gang, du skal bruge den. Dog anbefaler vi, at du efter 2-3 gange rengør heateren. Dette kan gøres med varmt vand, mild sprit og en blød børste. For at undgå bakterier, anbefaler vi i øvrigt, at du har låg på heateren under opvarmning, nedkøling og opbevaring.

Om produktet

Er specielt udviklet således, at voksen i modsætning til blød voks ikke klæber til huden, men i stedet kun til hårene. Dette resulterer i et flottere og mere holdbart resultat, og du sparer desuden din hud for megen slid. Derudover fjerner Pearlwax™ dine hår ved roden, hvilket sikrer en længere hårfri periode.

Pearlwax™ kan bruges af alle hudtyper, da voksen er skånsom mod huden. Det betyder, at du med Pearlwax undgår små irritationsknopper, skægpest og indgroede hår, som er at forvente med almindelig barbering.

Jo flere gange du vokser, jo færre hår vokser ud igen, og jo finere bliver hårene. Med kan du nyde din bløde, glatte hud i op til fire uger, hvor du efter barbering mærker hårstubbe efter få dage.

Pearlwax er et relativt nyt fænomen, som er blevet populært verden over på grund af spredningen af budskabet via sociale medier, og der er en grund til, at det nye hårfjerningsredskab er et hit – prøv det selv!

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet alle de mest stillede spørgsmål omkring os, vores produkter og meget mere.

Hvor lange skal hårene være for optimal effekt?
Medfølger der påføringspinde?
Hvor mange behandlinger er der til i en pose?
Hvilke betalingsmetoder kan jeg betale med?
Hvad er jeres leveringstid?
Hvad mener I med tilfredshedsgaranti?
Hvor varm skal voksen være?
Hvor lang tid holder en voksbehandling?
Hvordan rengør jeg min Pearlwax perlevarmer?
Pearlwax™ is a Registred Trademark - trademark no. 017878732 - 018243256
Copyright © 2017-2021 Pearlwax™