100% tilfredshedsgaranti
contry selected flag

FAQ

Ofte stillede spørgsmål


Hvor lange skal hårene være for optimal effekt?

Dine hår skal helst være minimum 3-5 mm lange for at opnå den ønskede effekt af voksbehandlingen. Jo længere de er, jo lettere har voksen ved at klæbe fast.


Medfølger der påføringspinde?

Ja! Der medfølger altid 3 påføringspinde pr. pose, du bestiller. Påføringspindende er ligeligt fordelt mellem vores 3 forskellige størrelser: Stor, mellem og lille.


Er der forskel på farverne?

Nej, den eneste forskel er duften - og selvfølgelig farverne. Alle perler har den samme funktion og effektivitet.


Hvor mange behandlinger er der til i en pose?

Til mindre områder som armhuler og ansigt, er der til flere behandlinger i én pose - ved voksning af større områder som f.eks. ben, er der til ca. én behandling.


Hvilke betalingsmetoder kan jeg betale med?

Du kan betale med kredit- og debitkort (Mastercard, Visa og Visa-Dankort), MobilePay, Viabill og PayPal.


Hvad er jeres leveringstid?

Vi leverer på 24-48 timer i hele Danmark. Vi sender med track & trace, så du kan følge din pakke hele vejen.


Hvad mener I med tilfredshedsgaranti?

Det er meget simpelt! Er du ikke glad for produktet, kan du sende dine produkter tilbage og få dine penge retur - også selvom du har taget det i brug. Bemærk at tilfredshedsgarantien dækker op til 2 åbnede poser. 


Hvor varm skal voksen være?

Voksens temperatur er altafgørende for resultatet af din voksbehandling. Den optimale arbejdstemperatur er ca. 50-55 °C . Denne temperatur finder du ved først at varme voksperlerne op på din heaters maxtemperatur for derefter at skrue ned for temperaturen, så den står ca. midt imellem max og medium. Lad voksen stå på denne temperatur i 5-10 minutter, før du påfører den. Hvis voksen ikke er varm nok, vil den lægge sig oven på hårene, i stedet for at tage fat omkring hårene. Oplever du, at voksen ikke får alle hårene med, så er det i 9 ud af 10 tilfælde fordi,  voksen ikke er varm nok. Sørg dog altid for, at voksen ikke er så varm, at du brænder dig!


Hvor lang tid holder en voksbehandling?

Ved en voksbehandling med Pearlwax™ fjernes hårene ved roden, og derfor holder behandlingen typisk i 4-6 uger, før håret igen er groet ud og har nået fuld længde. 

I starten kan nogle opleve, at de få uger efter en voksbehandling kan mærke eller se hår i det område, der er blevet vokset. Dette skyldes, at alle hår ikke har samme vækstcyklus, og hårene, du kan se i ugerne umiddelbart efter voksbehandlingen (1-3 uger), har ligget lige op til hudens overflade ved voksbehandlingen. Derfor kan du med fordel blive vokset ca. hver 3. uge i starten, så dine hår får samme vækstcyklus. Således vil der med tiden typisk gå 4-6 uger, før hårene igen er groet ud. 


Hvordan rengør jeg min Pearlwax perlevarmer?


1 - Hæld voksen ud

Hæld det overskydende smeltede voks i skraldespanden imens den stadig er flydende. Få så meget ud som muligt.

2 - Skyl din skål

Skyl skålen ren under varm vand (ikke kogende). Brug en blid børste eller svamp til at fjerne det voks der sidder godt fast. Skulle der stadig være noget tilbage kan du bruge husholdningssprit til at fjerne det sidste.

3 - Gør skålen klar til næste behandling

Det er vigtigt at skålen er tør og ren for evt. vand eller sprit når du er færdig med rengøringen. Husk at hygiejnen skal være i top så du undgår diverse skader ved din næste behandling.


Du behøver ikke at rengøre din perlevarmer hver gang, du har brugt den. Du kan nøjes med at rengøre den hver 2. eller 3. gang. 
Har du overskydende voks tilbage i perlevarmeren, kan du blot lade det ligge og bruge det næste gang, du vokser. 



Pearlwax™ is a Registred Trademark - trademark no. 017878732 - 018243256
Copyright © 2017-2020 Pearlwax™