Fri fragt på alle ordrer over 399,- 🚚

100% tilfredshedsgaranti
contry selected flag

Kundeservice

Har du brug for hjælp angående en ordre eller spørgsmål til vores produkter?. Så kontakt os igennem vores kundeservice, der sidder altid en venlig sjæl klar ved tasterne, som helt sikkert kan være behjælpelig, med en løsning på dit problem.

Adresse:

Pearlwax
Danmarksvej 30A
8660 Skanderborg
Danmark
CVR: DK-38788493

Returnering af varer

Bemærk: Vores tilfredshedsgaranti dækker kun op til 2 brugte poser.

Download returseddel

Ofte stillede spørgsmål

Det kan også være at du kan finde svar på dit spørgsmål i vores oftest stillede spørgsmål, som vi har udformet ud fra de spørgsmål vi oftest får fra jer kunder, på vores kundeservice. Der er derfor en stor chance for at du kan finde et svar på lige netop dit problem, hvis du kigger der først. Ønsker du at læse vores fulde liste med ofte stillede spørgsmål, så kan du finde dem her. Får du ikke svar på dit spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så skal vi prøve at være behjælpelige!

Gå til vores FAQ

Blog

På vores blog, kan du finde mange uddybende artikler, til dig som vil vide endnu mere. Du kan finde blogindlæg om alt fra voksbehandling og brazilian wax til valentines dag inspiration og black friday guides. Der er en hel masse at give sig i kast med, så det er bare at komme i gang!

Læs vores mange blogindlæg her.
Pearlwax™ is a Registred Trademark - trademark no. 017878732 - 018243256
Copyright © 2017-2021 Pearlwax™