Blog

Forskellige typer voks til hårfjerning – l...

20. June 2018

Hvis du har overvejet hårfjerning med voks, har du sikkert fundet ud af at der findes flere forskellige typer. De mest brugte former for voks er blød og hård voks. Men hvad er forskellen på de to, og hvad er bedst? Det undersøger vi i dette indlæg.Først og fremmest kigger man på om voksen skal varmes op og hvordan den fjernes. Voksning er en af de mest populære hårfjerningsmetoder og målet er at rive hårene op med roden og giver hårfri hud i flere uger. Voks indeholder harpiks ... Læs mere.

Fjern hår på maven - vi giver dig en komple...

23. May 2018

Gør mavehår dig pinligt berørt på alle de forkerte tidspunkter? Fjern håret sikkert og nemt og få en glat mave i flere uger. Det er altid bedst at søge professionel hjælp, men hvis du har mod på det, kan du uden besvær selv fjerne hårene i hjemmets trygge rammer.1. Køb en PearlWax StartpakkeKøb en startpakke fra PearlWax og få alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med din voksbehandling.Køb PearlWax Startpakke Deluxe her >>2. Hav langt nok hår, men ikke for m... Læs mere.

Sådan vokser du dine øjenbryn derhjemme

14. May 2018

Spar turen til salonenAt voksbehandle sine øjenbryn er blevet en populær hårfjerningsmetode og er langt mere effektivt end plukning. Resultatet kan nemlig holde i flere uger. Men prisen hos skønhedssaloner kan hurtigt blive høj - hvis du er interesseret i at spare lidt penge, kan du med fordel klare behandlingen derhjemme. Det kan klares på en halv time og giver et rigtig pænt resultat med lidt øvelse.Brug en hård voks som PearlWax og varm den op i heateren. Hård voks er den ... Læs mere.

Giv dig selv den perfekte brasilianske voksbe...

30. April 2018

En top kosmetolog gennemgår processen trin for trin.Måske lyder ideen om at ligge med spredte ben på et bord foran en fremmed, ikke helt så tiltalende. Er dine planer fredag aften blevet aflyst og har du nu en masse tid der skal slås ihjel? Så prøv en brasiliansk voksbehandling derhjemme! Kosmetolog Pernille Petersen, deler hendes tips og tricks herunder.Hvad er en brasiliansk voksbehandling? Brasiliansk voks betyder fjernelse af al intimbehåringen med voks. I takt med, at der ... Læs mere.

Sådan voksbehandler du dit ansigt - få udst...

06. April 2018

Et glat ansigt giver dig udstråling og selvtillid. At fjerne irriterende og uønskede hår, kan med garanti få dig til at føle dig mere sexet. Voksbehandling af dit ansigt derhjemme, er både simpelt og koster kun en brøkdel af hvad det ville hos en salon.Køb voksenFørste skridt er at købe en komplet PearlWax Startpakke, den indeholder alt hvad du skal bruge for at komme godt fra start. Vores voks er testet og godkendt af dermatologer og er udviklet til følsom hud. Har du allerede alt hv... Læs mere.

6 råd til en fantastisk voksbehandling derhj...

04. April 2018

Sådan vokser du dine ben hjemmefra som en professionel 6 råd der giver dig den blødeste og glatteste voksbehandling som du altid har drømt om. Der er ikke længe til at det bliver varmt nok til kjoler og shorts eller måske badetøj. Du bør derfor overveje at skifte til voks i stedet for barbering.Voksbehandling gør ikke kun at hårene vokser ud tyndere, men kan også føre til at hårene slet ikke vokser ud igen, altså aldrig igen. Lyder det ikke dejligt!? Men at få det g... Læs mere.

Kom godt igang med Intim voksbehandling - få...

04. April 2018

Sådan kommer du igang med intim voksbehandlingIntim voksbehandling omhandler hårfjerning i underlivet og dækker alt fra bikinilinjen til de mere følsomme områder. Hvis du aldrig har fået det gjort før, enten i en salon eller derhjemme, har du helt sikkert nogle spørgsmål til processen. Har du prøvet det før, og vil vide mere er dette også et indlæg for dig. Behandlingsformer Der er 4 grundlæggende former for intim voksbehandling:Bikini En standard bikinivoksning... Læs mere.

Copyright © 2018 Pearlwax™