100% tilfredshedsgaranti

De 5 bedste måder at forberede din hud til voksbehandling

04. October 2018

Voksning er en populær måde at holde din hud glat og hårløs på i flere uger. Men det er ikke noget bare lige går i gang med fra den ene dag til den anden. Ønsker du de bedste resultater med denne form for hårfjerning skal du læse med her.

Om du skal vokse mindre områder som overlæben eller øjenbrynene eller om du skal have fjernet hår et større sted som på benene, ryggen eller brystet, har du brug for at forberede din hud for at nedsætte smerten og sikre dig de bedste resultater.


Tjek dig selv

Lige meget hvor du skal vokse, er det vigtigt at du tjekker din hud før du går i gang. Eventuelle sår eller inflammationer skal være helet før du er klar til at blive vokset. Du skal også være opmærksom på modermærker og være ekstra forsigtig omkring dem.


Lad det gro… men ikke for længe

Hold hårene lange nok til at voksen kan få fat omkring dem. Når hårene er for korte, kan voksen ikke få godt nok fat til at fjerne dem. Når de er for lange, forhindre det voksen i at klæbe og forårsager mere smerte. Lad det gro i to til tre uger eller til det er omkring 5 mm, som er den ideelle længde når du vokser benene, armhulerne eller bikinilinjen.


Læs også: Voks vs. Skraber: Hvilken metode skal du vælge til hårfjerning?


Eksfolier

Eksfolier den del af din hud der skal vokses en dag eller to før behandlingen, undgå dog at skrubbe alt for meget. Eksfoliering hjælper voksen til at klæbe bedre til hårene og ikke huden, men det kan også gøre huden mere følsom, så jo forsigtigere du vasker dig jo bedre.


Giv huden fugt dagene op til

giv huden rigeligt med fugtighedscreme dagene op til behandlingen. Sund og smidig hud gør det nemmere for voksen at slippe huden. Smør ikke creme på samme dag som du skal vokses, sidder der creme på hårene, kan det påvirke voksens evne til at klæbe.


Bikinilinjen

ønsker du en brasiliansk, LA eller almindelig bikinivoks, er det ekstra vigtigt at huden er ren. Voksning gør huden følsom og åben over for infektioner.


Køb Pearlwax Startpakke Deluxe her >>
Copyright © 2017-2020 Pearlwax™