100% tilfredshedsgaranti

Sådan voksbehandler du dit ansigt - få udstråling og selvtillid

06. April 2018


Et glat ansigt giver dig udstråling og selvtillid. At fjerne irriterende og uønskede hår, kan med garanti få dig til at føle dig mere sexet. Voksbehandling af dit ansigt derhjemme, er både simpelt og koster kun en brøkdel af hvad det ville hos en salon.


Køb voksen

Første skridt er at købe en komplet PearlWax Startpakke, den indeholder alt hvad du skal bruge for at komme godt fra start. Vores voks er testet og godkendt af dermatologer og er udviklet til følsom hud. Har du allerede alt hvad du skal bruge, er der ikke andet for end at komme i gang ? 


Se alle vores pakkeløsninger her >>


Rens din hud

Rens din hud med en ansigtssæbe og sikrer dig at du vasker områderne du ønsker at vokse ekstra godt. Det er også vigtigt at du vasker dine hænder inden behandlingen da de også vil komme i kontakt med voksen. Vi anbefaler også at du exfoliere dit ansigt med en scrub dagene op til behandlingen.


Klargør heateren og voksen

Følg vejledningen som er vedlagt din PearlWax Heater og varm voksen op til den anbefalede temperatur. Vær ekstra opmærksom på voksens temperatur inden du påføre den. Huden i ansigtet er meget følsom og brandmærker er både grimme og ubehagelige. Temperaturen kan tjekkes ved at tage lidt af voksen på håndleddet.


Påfør og fjern

Spred voksen ud på dit ansigt i et tyndt og jævnt lag. Lad voksen tørre. Riv voksen af i en hurtig bevægelse imod hårene. Undgå at rive med hårene, da du risikere at brække hårene af frem for at fjerne dem helt.


Smertelindring

Læg straks tryk på det voksede område med hånden for at nedsætte smerten. Undgå at vokse mere end en gang samme sted, da det kan forårsage unødig skade på huden. Påfør et lag af din yndlings ansigtscreme, gerne en der indeholder aloe vera.


Exfolier

Exfolier både dagene før og efter voksbehandlingen - det er vigtigt. Det gør ansigtet glattere og bevarer resultatet i længere tid. Gør du det regelmæssigt, holder resultatet helt op til 4 uger!Tips og tricks

Brug et forstørrende spejl. Hvis du kan se hvor du påføre voksen, får du fjernet flere af de uønskede hår.

Prøv voksen inden. For at undgå en allergisk reaktion anbefaler vi at du påføre et mindre lag voks på en arm eller et ben.

Hvis du er bange for smerten, så prøv en smertenedsættende spray. Sådan en spray kan nedsætte smerten en smule.

Undgå ekstra voksning ved at plukke vildfarende hår med en pincet.           

Copyright © 2017-2020 Pearlwax™