100% tilfredshedsgaranti

Blog

Voksbehandling til hele kroppen - Perlevoks f...

23. August 2019

Er vi enige, når jeg siger...

... at det næsten er umuligt at få en voksbehandling til ikke at gøre super nas?

Men er det smerten værd?

Jeg vil gerne fortælle dig, hvorfor at voksbehandlinger er den rette vej at gå, når det kommer til behandlinger omkring hårfjerning.

Læs mere

23. August 2019

Jeg tror, du vil give mig ret, når jeg siger:

At hårfjerning er blevet lidt af en jungle, og den rigtige løsning kan være svær at finde.

Så kan vi afsløre, at du ikke er alene, og vi vil rigtig gerne give dig et overblik over, hvorfor hårfjerning med voks er en god og holdbar løsning.   

Og selvfølgelig:

Fortælle hvorfor hårfjerning med voks er et rigtig godt alternativ til barberskraberen.

Læs mere

20. August 2019

Det virker måske som om at hårløs og glat hud er ren fantasi – markedet bugner med alle mulige forskellige former for hårfjerningsmetoder, og et sted derude er der en metode som passer perfekt til dig. At vælge et hårfjerningsprodukt er ikke for sjovt, og du skal være forsigtig når du leder efter produkter – det skal være effektivt og nemt at bruge, uden at skade din hud!

Læs mere

6 Søde Valentine’s Day Dates der vil smelt...

06. February 2019

Valentine’s Day og Nytårsaften er rimelig ens. Begge højtider forbinder man ofte med kissemissen og går sjældent som man har planlagt dem. Men det er helt i orden, for det vigtigste for Valentines Day er, at man tilbringer den i selskab med en man elsker og elsker dig tilbage. At have en bordreservation på en fancy restaurant er blot en bonus på denne dag.


Her kan du læse om 6 kvinders bedste Valentines Day minder, om alt fra middag på et værtshus til forkælelse med chokolade på et hotelværelse.

Læs mere

Bliv klar til Black Friday med Pearlwax - 9 g...

19. November 2018

Så er det atter blevet november og det betyder naturligvis også ‘Black Friday’ senere på måneden. For at være mere præcis, så falder dagen altid den fjerde fredag i november og i år er det den 23. november 2018. Denne fredag presser diverse butikker og webshops priserne helt i bund og giver dermed dig mulighed for at shoppe til helt vanvittige priser. Er du ved at være klar til årets største shoppedag?Hos Pearlwax har vi glædet os til denne dag i månedsvis, idet vi har mulighed ... Læs mere

De 5 bedste måder at forberede din hud til v...

04. October 2018

Voksning er en populær måde at holde din hud glat og hårløs på i flere uger. Men det er ikke noget bare lige går i gang med fra den ene dag til den anden. Ønsker du de bedste resultater med denne form for hårfjerning skal du læse med her.

Læs mere

Voks vs. Skraber: Hvilken metode skal du væl...

24. September 2018

Skal jeg blive vokset eller bruge skraberen? Det er et spørgsmål som de fleste kvinder verden over spørger sig selv om hver evig eneste dag. For hvad fungerer egentlig bedst for mig? Der er ikke nogen tvivl om, at både voks og barbering er de langt mest populære måder at fjerne uønsket hårvækst på, selvom der efterhånden findes et hav af forskellige hårfjerningsmetoder. Det er meget individuelt hvilken metode der giver bedst mening afhængigt af hvor meget det må koste, smerte forbundet med behandlingen og ikke mindst hvor længe det skal holde.

Læs mere

Komplet guide til voksbehandling - undgå de ...

28. August 2018

Hvis du har overvejet at fjerne hår, men ikke ved hvordan det skal gøres, er voksbehandling en mulighed. Det er en af de mest populære hårfjerningsmetoder, som bruges på ben, arme og øjenbryn – faktisk alle steder hvor der er hår.Voksning er en effektiv hårfjerningsmetode, fordi det tager håret op med roden. En voksbehandling kan holde dig hår fri 3-4 uger alt afhængelig af din hårvækst.Det holder hårene væk i længere tid sammenlignet med barbering eller hårfjerningscreme. Og ... Læs mere

Forskellige typer voks til hårfjerning – l...

20. June 2018

Hvis du har overvejet hårfjerning med voks, har du sikkert fundet ud af at der findes flere forskellige typer. De mest brugte former for voks er blød og hård voks. Men hvad er forskellen på de to, og hvad er bedst? Det undersøger vi i dette indlæg.

Læs mere

Fjern hår på maven - vi giver dig en komple...

23. May 2018

Gør mavehår dig pinligt berørt på alle de forkerte tidspunkter? Fjern håret sikkert og nemt og få en glat mave i flere uger. Det er altid bedst at søge professionel hjælp, men hvis du har mod på det, kan du uden besvær selv fjerne hårene i hjemmets trygge rammer.

Læs mere

Sådan vokser du dine øjenbryn derhjemme

14. May 2018

At voksbehandle sine øjenbryn er en populær metode at fjerne hårene med sammenlignet med plukning og resultatet kan holde i flere uger. Men prisen hos saloner og spa kan hurtigt blive høj. Hvis du er interesseret i at spare lidt penge, kan du med fordel klare behandlingen derhjemme. Det kan klares på en halv time og giver et rigtig pænt resultat med lidt øvelse.

Læs mere

Giv dig selv den perfekte brasilianske voksbe...

30. April 2018

Måske lyder ideen om at ligge med spredte ben på et bord foran en fremmed, ikke helt så tiltalende. Er dine planer fredag aften blevet aflyst og du har nu en masse tid der skal slås ihjel? Så prøv en brasiliansk voksbehandling derhjemme! Kosmetolog Pernille Petersen, deler hendes tips og tricks herunder.

Læs mere

Sådan voksbehandler du dit ansigt - få udst...

06. April 2018

Et glat ansigt giver dig udstråling og selvtillid. At fjerne irriterende og uønskede hår, kan med garanti få dig til at føle dig mere sexet. Voksbehandling af dit ansigt derhjemme, er både simpelt og koster kun en brøkdel af hvad det ville hos en salon.

Læs mere

6 råd til en fantastisk voksbehandling derhj...

04. April 2018

6 råd der giver dig den blødeste og glatteste voksbehandling som du altid har drømt om. Med denne Pearlwax guide bliver din voksbehandling perfekt hver gang. Voksning er det nye, og langt bedre og sundere end barbering. Læs nu og bliv klogere før du går i gang. hjemme.

Læs mere

Kom godt igang med Intim voksbehandling - få...

04. April 2018

Intim voksbehandling omhandler hårfjerning i underlivet og dækker alt fra bikinilinjen til de mere følsomme områder. 

Hvis du aldrig har fået det gjort før, enten i en salon eller derhjemme, har du helt sikkert nogle spørgsmål til processen. Har du prøvet det før, og vil vide mere er dette også et indlæg for dig.

Læs mere

Copyright © 2017-2020 Pearlwax™