Fri fragt på alle ordre over 399,- 🚚

100% tilfredshedsgaranti
contry selected flag

Pearlwax' Blog

Hollywoodvoks: Hvad er det, og hvordan gør du?

17. July 2020

Trænger hårene i den nedre region til en omgang? Har du overvejet Hollywoodvoks? Det er en særlig metode, der benyttes til intimvoks. Kender du ikke allerede metoden, guider vi dig her igennem alt, hvad du skal vide.

Se mere

Intimbarbering til mænd – hvilke metoder er der?

17. July 2020

Er det de ædlere dele, der står for tur? Skraberen er ofte et go to, men der findes faktisk mange metoder, når der er tale om intimbarbering til mænd og intimbarbering til kvinder. Vi har kigget nærmere på det og præsenterer dig for de muligheder, der er, når du ønsker at få hårene rundt om kalorius under kontrol.

Se mere

Tangavoks – alt, hvad du bør vide

17. July 2020

Bikini, brazil eller tanga? Ja, kært barn har som bekendt mange navne – og det gælder bestemt også i forhold til intim voksbehandling. Der er mange måder, hvorpå du kan skære (eller måske rettere vokse) din behåring i de nedre regioner, og én af de meget populære metoder kaldes ”tanga”.

Se mere

Udslæt efter voksbehandling

17. July 2020

Rigtig mange kvinder og mænd er vilde med den populære hårfjerningsmetode: voks. Det er der mange gode grunde til. Blandt andet det langvarige resultat. Desværre er der også nogle, som oplever at få ubehagelige udslæt, røde knopper og indgroede hår efter voksbehandling.

Se mere

Intimbarbering – en guide til forskellige metoder

17. July 2020

Er du ved at udforske intimbarbering, eller savner du en ny metode til at få bugt med hårene down under? I så fald er du landet det helt rigtige sted. Vi har samlet en guide til dig, hvor du bliver præsenteret for de forskellige muligheder inden for intimbarbering, og hvad fordelene og ulemperne er for den enkelte. Læs med her, og find inspiration til nye metoder til din intimbarbering.

Se mere

Kønsbehåring hos mænd

17. July 2020

Kønsbehåring kan for nogle være lidt svært at tale om. Men ved du hvad? Kønsbehåring er noget, vi alle har, og derfor bør vi også kunne tale åbent om. En god start er at vide noget om det, man taler om. Vil du gerne vide, hvad kønsbehåring egentlig omfatter, hvorfor vi har det, og hvorfor så mange vælger at fjerne det i dag?

Se mere

Guide: Voks til hårfjerning i næsen

17. July 2020

Har du kedelige hårstrå, der stikker ud af næsen, og som tager alt opmærksomheden? Hvis det er noget, der generer dig, kan du overveje at få dem fjernet. Der findes heldigvis forskellige metoder, du kan benytte til formålet.

Se mere

Guide: Sådan vokser du din bikinilinje derhjemme

17. July 2020

Drømmer du også om at kunne hoppe i en bikini på stranden, i svømmehallen, eller hvor det måtte være, uden nogen former for bekymring om din hårvækst down there? Det er faktisk slet ikke urealistisk. En voksbehandling af bikinilinjen med Pearlwax er den løsning, der sikrer dig drømmeresultatet.

Se mere

Hårfjerning på ryggen

17. July 2020

Vi har alle hår på kroppen – herunder på ryggen. Særligt for mænd kan det være et problem med hårvækst på ryggen, og faktisk er cirka hver tredje mand generet af uønskede hår på ryggen.

Se mere

Hår på maven – hvad kan jeg gøre?

17. July 2020

Både mænd og kvinder kan være generet af uønsket hårvækst på maven. For kvinder er fænomenet særligt udbredt i forbindelse med en graviditet.

Se mere

Guide: Voks af overlæbe

17. July 2020

Både mænd og kvinder har hår på kroppen og herunder i ansigtet. For kvinder kan det være enormt frustrerende at have selv de mindste dun i ansigtet, og derfor vælger en del at slippe af med uønsket hårvækst i ansigtet ved hjælp af eksempelvis voks.

Se mere

Hvilken type intim voks skal jeg vælge? Den komplette guide (2020)

29. June 2020

Bliv intim voks ekspert! Lær at kende forskel på brasiliansk, spansk, Hollywood- og tanga-intimvoksbehandlinger. Klik her for at læse mere.

Se mere

Kvinder med skæg: Dette bør du vide om uønsket hårvækst hos kvinder

29. June 2020

Alle mennesker har kropsbehåring, og de fleste både mænd og kvinder tæmmer i den ene eller anden udstrækning denne hårvækst. Det gælder ikke mindst for kvinder, som oplever at få en slags ”kvindeskæg”.

Se mere

Voksbehandling - Her er alt du har behov for at vide

29. June 2020

Kunne voksbehandling være noget for dig? Få alle tips og tricks til en succesfuld voksbehandling. Læs mere her.

Se mere

Hårfjerning – Hvilken metode er bedst til dig?

18. June 2020

Vi har alle hår på kroppen, og mange – både mænd og kvinder – vælger at fjerne (dele af) dette hår. Der findes mange forskellige metoder til formålet, og hver især har de deres fordele og ulemper. Hvilken form for hårfjerning, der er bedst for dig, afhænger af dine ønsker og krav til din hårfjerning samt naturligvis hvor på kroppen, du skal fjerne hår, og hvor mange penge du vil bruge på projektet. 

Se mere

Voks vs. sugaring – hvilken hårfjerningsmetode er bedst?

13. June 2020

Hvis ikke du ønsker at skulle finde skraberen frem flere gange om ugen for at holde uønskede hår på eksempelvis benene og under armene væk, kan du i stedet overveje en mere langtidsholdbar løsning. Du kan for eksempel ty til voks eller sugaring, hvis du gerne vil opnå et varigt resultat med din hårfjerning. 

Se mere

Er du på udkig efter en Pearlwax-rabatkode?

08. June 2020

Har du sat jagten ind efter en Pearlwax-rabatkode? Og kunne du godt tænke dig at gøre en lille besparelse på købet af dit næste Pearlwax-produkt? Du er ikke den eneste, som er på udkig efter én af de eftertragtede Pearlwax-rabatkoder, der giver dig mulighed for at få fingrene i vores skånsomme og effektive voksbehandlinger til hjemmebrug. Nu behøver du heldigvis ikke at lede meget længere. Du har nemlig fundet krukken med guld for enden af regnbuen. Følg med!

Se mere

Guide: Intim hårfjerning for mænd

19. May 2020

Er du træt af din hårvækst i det intime område? Det kan gå begge veje for mænd. Nogle elsker det, andre hader det. Er du sidstnævnte er intim hårfjerning for mænd den helt rigtige løsning for dig. Det er dog vigtigt, at det gøres rigtigt, for at du får det bedst mulige resultat.

Se mere

Undgå kløe og røde knopper efter voksbehandlinger

19. May 2020

Har du endelig skiftet skraberen ud med skånsomme og effektive voksbehandlinger? Voks er en af de mest populære teknikker, når det kommer til hårfjerning, og selvom vores Pearlwax-voksbehandlinger resulterer i silkeblød og hårfrie resultater, der holder i helt op til 4 uger, så er vi alligevel nødt til også at have ekstra fokus på de voksede områder. Det gælder både før og efter voksbehandlingerne, så du undgår eventuelle røde knopper, kløe og infektioner.

Se mere

Voksning af ben - Den eneste guide du har brug for at læse (2020)

27. April 2020

Vil du gerne være hårfri på benene? Men forbinder du det også barbering med en sur pligt, der ikke giver de ønskede resultater? Så vink farvel til din skraber og byd i stedet velkommen til voksbehandling, der giver dig de blødeste og glatteste ben, som du altid har drømt om. Inden du kaster dig ud i voksning af ben derhjemme, er det dog en rigtig god idé at få styr på, hvordan det fungerer.

Se mere

Guide: Voksning af arme og armhuler

27. April 2020

Vil du gerne slippe af med hårene på armene? Eller er du træt af at hive din skraber frem hver eller hver anden dag for at barbere dig under armene? Heldigvis findes der en løsning på problemerne: Voksbehandling. Vil du gerne slippe af med hårene på dine arme eller i dine armhuler på skånsom og effektiv vis, bør du overveje voksbehandling.

Se mere

Guide: Voksning i ansigtet

27. April 2020

Dit ansigt er også dit visitkort, og et glat ansigt giver både masser af udstråling og selvtillid. Derfor kan uønsket hårvækst i ansigtet være til stor gene for dem, som døjer med dette. At fjerne de uønskede hår kan give et boost til selvtilliden. Med Pearlwax får du en voks til ansigtet, der kan bruges derhjemme, og som giver holdbare resultater, samtidig med at det koster en brøkdel af prisen hos en klinik og er næsten helt smertefrit.

Se mere

Guide: Voksning af bryst og ryg til mænd

22. April 2020

Voksbehandlinger har længe set en stigning i popularitet, og den ser ikke ud til at stoppe lige foreløbigt. Det skyldes særligt alle de mange fordele, der er ved at vokse sig frem for et alternativ som den klassiske skraber. Mange anser typisk en voksbehandling som værende kun for kvinder – det, synes vi, er ærgerligt her hos Pearlwax. Mænd kan nemlig også sagtens få glæde af de mange fordele, der er ved voksbehandlinger.

Går du derfor som mand og har uønsket hårvækst på dit bryst, din ryg eller begge steder, er der ingen grund til ikke at prøve kræfter med en voksbehandling fra Pearlwax. Læs mere om, hvordan hårfjerning på bryst og ryg let kan klares med vores produkter, og hvorfor du bør overveje at prøve det af, i indlægget herunder.

Se mere

Guide til hård voks – næsten smertefri hårfjerning med Pearlwax

20. August 2019

Det virker måske som om at hårløs og glat hud er ren fantasi – markedet bugner med alle mulige forskellige former for hårfjerningsmetoder, og et sted derude er der en metode som passer perfekt til dig. At vælge et hårfjerningsprodukt er ikke for sjovt, og du skal være forsigtig når du leder efter produkter – det skal være effektivt og nemt at bruge, uden at skade din hud!

Se mere

6 Søde Valentine’s Day Dates der vil smelte dit hjerte

06. February 2019

Valentine’s Day og Nytårsaften er rimelig ens. Begge højtider forbinder man ofte med kissemissen og går sjældent som man har planlagt dem. Men det er helt i orden, for det vigtigste for Valentines Day er, at man tilbringer den i selskab med en man elsker og elsker dig tilbage. At have en bordreservation på en fancy restaurant er blot en bonus på denne dag.


Her kan du læse om 6 kvinders bedste Valentines Day minder, om alt fra middag på et værtshus til forkælelse med chokolade på et hotelværelse.

Se mere

Bliv klar til Black Friday med Pearlwax - 9 gode råd

19. November 2018

Så er det atter blevet november og det betyder naturligvis også ‘Black Friday’ senere på måneden. For at være mere præcis, så falder dagen altid den fjerde fredag i november og i år er det den 27. november 2020. Denne fredag presser diverse butikker og webshops priserne helt i bund og giver dermed dig mulighed for at shoppe til helt vanvittige priser. Er du ved at være klar til årets største shoppedag?Hos Pearlwax har vi glædet os til denne dag i månedsvis, idet vi har mulighed ... Se mere

Voks vs. Skraber: Hvilken metode skal du vælge til hårfjerning?

24. September 2018

Skal jeg blive vokset eller bruge skraberen? Det er et spørgsmål som de fleste kvinder verden over spørger sig selv om hver evig eneste dag. For hvad fungerer egentlig bedst for mig? Der er ikke nogen tvivl om, at både voks og barbering er de langt mest populære måder at fjerne uønsket hårvækst på, selvom der efterhånden findes et hav af forskellige hårfjerningsmetoder. Det er meget individuelt hvilken metode der giver bedst mening afhængigt af hvor meget det må koste, smerte forbundet med behandlingen og ikke mindst hvor længe det skal holde.

Se mere

Forskellige typer voks til hårfjerning – læs og bliv klogere

20. June 2018

Hvis du har overvejet hårfjerning med voks, har du sikkert fundet ud af at der findes flere forskellige typer. De mest brugte former for voks er blød og hård voks. Men hvad er forskellen på de to, og hvad er bedst? Det undersøger vi i dette indlæg.

Se mere

Fjern hår på maven med perlevoks

23. May 2018

Gør mavehår dig pinligt berørt på alle de forkerte tidspunkter? Fjern håret sikkert og nemt og få en glat mave i flere uger. Det er altid bedst at søge professionel hjælp, men hvis du har mod på det, kan du uden besvær selv fjerne hårene i hjemmets trygge rammer.

Se mere

Sådan vokser du dine øjenbryn derhjemme

14. May 2018

At voksbehandle sine øjenbryn er en populær metode at fjerne hårene med sammenlignet med plukning og resultatet kan holde i flere uger. Men prisen hos saloner og spa kan hurtigt blive høj. Hvis du er interesseret i at spare lidt penge, kan du med fordel klare behandlingen derhjemme. Det kan klares på en halv time og giver et rigtig pænt resultat med lidt øvelse.

Se mere

Giv dig selv den perfekte Brazilian wax

30. April 2018

Måske lyder ideen om at ligge med spredte ben på et bord foran en fremmed, ikke helt så tiltalende. Er dine planer fredag aften blevet aflyst og du har nu en masse tid der skal slås ihjel? Så prøv en brazilian wax derhjemme! Kosmetolog Pernille Petersen, deler hendes tips og tricks herunder.

Se mere

Pearlwax™ is a Registred Trademark - trademark no. 017878732 - 018243256
Copyright © 2017-2021 Pearlwax™